Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №850 від 01.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рівненська чемпіонка зустрілася з дітьми в Ярославицькій ОТГ

Рівненська чемпіонка зустрілася з дітьми в Ярославицькій ОТГ

Вже вкотре в поточному навчальному році працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області організували для школярів зустріч з успішним спортсменом в рамках спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона». Цього разу гості завітали до Ярославицького навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний заклад».

Тутешні діти познайомилися з однією із найуспішніших молодих спортсменок області, майстром спорту України з софтболу, чемпіонкою України, володаркою Кубка України, гравцем команди «Західний вогонь» - Вашай Діаною. Знайомство зі школярами спортсменка розпочала із розповіді про свої індивідуальні досягнення, та здобутки її колективу, який вже декілька років поспіль домінує в Чемпіонаті України з софтболу.

Звісно, що дітей зацікавив такий спорт, і вони багато розпитували в атлетки про правила гри, його спільні та відмінні риси з бейсболом і розвиток софтболу на теренах України. Діана дуже детально відповідала на всі запитання. Також вона привезла з собою частину нагород, які здобула на змаганнях державного рівня та закордоном. Всі діти мали можливість потримати відзнаки і навіть сфотографуватися з ними, а гостя в цей час розповідала про історію їх здобутку. Окрім насиченої теоретичної частини, Діана підготувала не менш цікаву практичну. В ході неї, аби розігріти м’язи учнів, спортсменка провела для дітей інтенсивну кардіо-розминку, після чого, кожен учасник спробував відбивати софтбольний м’яч битою та ловити його спеціальною рукавичкою.

Всім дуже сподобалися такі активності. Більшість з учасників раніше не мали подібного досвіду, тому отримали максимум нових і позитивних емоцій від зустрічі, та знайомства зі складним, але дуже цікавим видом спорту. На завершення заходу, спортсменка обрала та нагородила трьох найкращих художників, які напередодні підготували роботи в рамках конкурсу малюнку на спортивну тематику.

01.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2018p. 
На головну сторінку