Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №850 від 01.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» вперше в своїй історії перемагає «Динамо»!

«Верес» вперше в своїй історії перемагає «Динамо»!

Рівненський «Верес» здобув історичну - свою першу в історії перемогу над київським «Динамо». «Червоно-чорні» цього морозного вечора переважали своїх іменитих опонентів у кожному компоненті і, завдяки успіху, практично гарантували собі місце у топ-шістці першого етапу чемпіонату УПЛ.

«Верес» (Рівне) – «Динамо» (Київ) - 3:1 (2:1)

Чемпіонат України з футболу, Українська Прем’єр-ліга, 21 тур

25 лютого 2018 року, Львів, стадіон «Арена Львів», 2721 глядачів, -11С.

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)

Асистенти арбітра: Андрій Скрипка (Кропивницький), Олександр Корнійко (Миргород)

Четвертий арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)

Спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш)

Голи: Куліш (13), Сімінін (23, пенальті), Степанюк (82) – Циганков (42)

Попередження: Бандура (57), Сімінін (65), Степанюк (82) - Кадар (48), Морозюк (55), Бурда (57)

Вилучення: Сімінін (72) - Ротань (22), Бурда (67)

«Верес»: Бандура, Адамюк, Борзенко (K), Сімінін, Каменюка, Каленчук, Карасюк, Кожанов, Пепі (Мягков, 57), Куліш (Морозенко, 71), Степанюк (Жуліо Сезар, 90). Запасні: Сарнавський, Приймак. Головний тренер – Юрій Свірков.

«Динамо»: Рудько, Вербич, Морозюк (K), Мораєс (Гармаш, 46), Циганков (Дерліс, 74), Ротань, Піваріч, Бурда, Буяльський, Бєсєдін, Кадар. Запасні: Маханьков, Хльобас, Шабанов, Шапаренко, Миколенко. Головний тренер - Олександр Хацкевич.

«Верес» проти київського «Динамо» в офіційних матчах грав удесяте. До цього рівняни жодного разу не спромоглися обіграти столичний клуб. Втім, будь-яка серія рано чи пізно завершується. Рівненські вболівальники нарешті дочекалися.

На відміну від поєдинку проти «Ворскли», у грі з «Динамо» «Верес» з перших хвилин не пішов уперед. Стартові хвилини були за гостями. Здавалося, їм нічого не віщує біди. Аж раптом на 13-й хвилині Морозюк невдало віддає м’яч на Рудька, Куліш здійснює перехоплення, обводить голкіпера і забиває – 1:0.

Ще 8 хвилин і рахунок стає – 2:0. Ротань програє позицію Кулішу. Станіслав вже був готовий з меж штрафного майданчика «розстріляти» Рудька, але досвідчений півзахисник це зробити не дозволяє... ціною порушення. Арбітр Дердо без сумнівів вилучає Ротаня. А Сімінін без проблем забиває пенальті.

Але «Динамо», попри меншість, не здається. На 42-й хвилині Вербіч здійснює слалом з лівого флангу, а Циганков скорочує відставання – 2:1.

Близьке до того, щоб зрівняти рахунок «Динамо» на 57-й хвилині. Бандура спочатку відбиває удар Морозюка, а потім безстрашно кидається в ноги Бурді.

67 хвилина – ще одна втрата у «Динамо». Бурда у центрі поля стрибає в ноги Степанюку, за що отримує другу жовту.

Маючи у складі «плюс два», «Верес» перехоплює ініціативу. На 69-й хвилині Степанюк влучає у штангу.

На 72-й хвилині вже гравець «Вереса» отримує друге попередження. З поля йде Сімінін. За таких обставин «Динамо» знову кидається рятувати матч, але пропускає. На 82-й хвилині Степанюк в один дотик замикає передачу Кожанова – 3:1. Цей гол стає крапкою в матчі, сповненому голів, вилучень та емоцій.

Завдяки перемозі над «Динамо» «Верес» майже гарантує собі місце в шістці, що на другому етапі продовжить боротьбу за медалі та єврокубки. А 25 лютого 2018-го стає двічі історичним днем для рівненського клубу.

01.03.2018Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2018p. 
На головну сторінку