Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №850 від 01.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Сніжана Єгорова прокоментувала виїзд з України Антіна Мухарського

Сніжана Єгорова прокоментувала виїзд з України Антіна Мухарського

Сніжана Єгорова: «Я досить давно займаю толерантну позицію щодо пригод героя-коханця і батька-втікача».

Антін Мухарський нещодавно повідомив про свій переїзд з України. Він буде просити політичного притулку через конфлікт з колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою.

Екс-дружина Антіна Мухарського вирішила прокоментувати від’їзд Мухарського в Європу.

«Я досить давно займаю толерантну позицію щодо пригод героя-коханця і батька-втікача Мухарського. Він біологічний батько наших дітей. Наші з ним справи знаходяться в юридичному правовому полі: йдуть суди. А щодо його листа-заяви можу тільки сказати, що у кожного є право зійти з розуму. Але я не є фахівцем в області психіатрії» - передає слова Єгорової strana.ua.

Катерина Власюк, адвокат Сніжани Єгорової, також прокоментувала від’їзд Мухарського:

«Якщо він не повернеться (а ми зараз з’ясовуємо, в якій країні ЄС він перебуває), то направимо туди рішення українського суду. Зауважу, що в Європі і США контроль за несплату аліментів – ще більший. У нього залишилося майно в нашій країні. І зауважу, що за договором він тричі на тиждень повинен бачити дітей. І бачився з ними лише минулої неділі. Він подавав зустрічну заяву – розірвати контракт 2014 року, але в Україні на сьогоднішній день ще жоден подібний контракт розірваний не був.»

01.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2018p. 
На головну сторінку