Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №851 від 07.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Підприємці «Моріону» не відступають

Підприємці «Моріону» не відступають

Конфлікт, який розгорівся на ринку «Моріон» між керівництвом та підприємцями і досі ніяк не припиняється. Торговці, які не хочуть платити орендну плату за місця, впевнені, що таким чином адміністрація намагається їх вигнати з ринку. Натомість керівництво стверджує, що плата збільшилась через зростання тарифів в державі, а ще потрібні гроші для реконструкції торгових місць.

Тож 5 березня, керівництвом МПП «Моріон», була скликана чергова прес-конференція, щоб продемонструвати, які саме роботи проводяться і плануються на ринку. Адже містом постійно поширюються неправдиві плітки про якісь незаконні будівельні роботи, чи про нищення громадського майна.

«Це вже не вперше, коли торговці заявляють про неправомірні дії адміністрації, якими ми, нібито хочемо виселити їх з ринку. А ми, в свою чергу, проводимо упоряджувальні роботи з благоустрою території ринку. Втім, групою осіб з числа колишніх орендарів, під різними приводами, проведення робіт постійно блокується. Ми долучили до роботи охоронну фірму, на що підприємці підняли гучний скандал, заявляючи, що на територію завезли нібито тітушок», - розповів директор ринку «Моріон» Павло Маковецький.

Юрист підприємства Мирослав Савонюк розповів, що півтора десятка торговців не платять за оренду ще з осені й всякими способами блокують роботу на ринку. Зі сторони продавців адміністрація ринку постійно чує про фальшування документів як по ринку, так і по землі, і по організації їхньої роботи, але жодного доказу не надано.

Також під час прес-конференції, журналістам показали відремонтований торговий центр у середині, про який згадували раніше у рамках реконструкційних робіт. Більше того, днями його вже планують відкрити.

МПП “Моріон” підготувало звернення до правоохоронних органів з проханням не допустити чергових провокацій, забезпечити громадський порядок і можливість для нормальної роботи підприємства.

Адміністрація ринку вимагає торговців сплатити борги та звільнити торгові місця, позиваючись на них до суду. Одне рішення суду на користь ринку уже є. Торгове місце одного з продавців таки прибрали.

07.03.2018Олеся Оленіч



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2018p. 
На головну сторінку