Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №852 від 15.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненщині за злочинцями слідкуватимуть «розумні» відеокамери

На Рівненщині за злочинцями слідкуватимуть «розумні» відеокамери

В рамках реалізації проекту «Безпечне місто» у всіх райцентрах та містах Рівненщини планують розмістити камери відеоспостереження.

Завдяки системі піклуватимуться про безпеку громадян, запобігатимуть правопорушенням, сприятимуть зменшенню ДТП, а також стабілізації криміногенної обстановки в області. Зокрема, за допомогою камер розпізнаватимуть номерні знаки автомобілів, які порушують правила дорожнього руху, ідентифікуватимуть людей у скупченнях на вулицях, виявлятимуть підозрілі предмети.

«Безпека наших громадян та правопорядок – це найголовніше. Тому важливо докласти максимум зусиль, аби скоординувати дії усіх причетних служб до впровадження проекту в області. Для цього необхідно розробити місцеві програми та виділити кошти на те, щоб систему «Безпечне місто» розповсюдити на всю область», - наголосив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко під час наради з силовиками.

Камери навіть з найвіддаленіших куточків Рівненщини передаватимуть зображення до ситуаційного центру Головного управління поліції, який запрацює на початку квітня.

Проект «Безпечне місто» частково втілюється на Рівненщині з минулого року. В 16 населених пунктах уже встановлено близько півтори сотні камер. В перспективі система відеоспостереження працюватиме у всій області – районних центрах, містах та ОТГ.

15.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2018p. 
На головну сторінку