Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №853 від 22.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Світовий банк розпочав навчання кардіологів області

Близько сотні кардіологів та анестезіологів з районних лікарень Рівненської області пройдуть навчання сучасним методам лікування

Це відбудеться в рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Для цього фахівцями банку була адаптована навчальна програма. Наразі курси підвищення кваліфікації пройшли перші 20 фахівців.

За словами начальника обласного управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Юрія Осіпчука такі навчання є дуже корисними для практикуючих лікарів. Тому керівники медзакладів області активно направляють лікарів на навчання.

«Попередній досвід проведення навчань для сімейних лікарів та лікарів швидких допомог продемонстрував високу ефективність. Тому, коли з’явилася нагода провести такі навчання для кардіологів ми радо відгукнулися на це, - зазначив Юрій Осіпчук.

В свою чергу керівник групи впровадження проекту на Рівненщині Сергій Рибачок зазначає, що спеціально для лікарів-кардіологів було посилено вимоги до навчальної програми.

«Навчання проведуть для сотні лікарів-кардіологів та анестезіологів з усіх районів області. Спеціалісти отримають знання про передові практики лікування серцево-судинних захворювань, - розповідає Сергій Рибачок.

Навчання для лікарів-кардіологів триватимуть до червня цього року. Аби взяти участь, необхідно зареєструватися.

Навчання проводитимуться безкоштовно.

22.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 22.03.2018p. 
На головну сторінку