Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №856 від 12.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Недобросовісних підрядників зобов’яжуть переробити усі неякісні дороги

Недобросовісних підрядників зобов’яжуть переробити усі неякісні дороги

У Костополі, що на Рівненщині, обстежили усі дороги, а зокрема ті, що ремонтували останніми роками, і дійшли висновку, що майже усі вони мають недоліки, пише Північ-інфо. Дороги «посипалися» і «розлізлися» вже після одного-двох років експлуатації.

Дороги, які не витримують ніякої критики, на думку шляховиків не витримують великої кількості фур, різкого та частого зниження температури повітря. Втім, основна причина «бездоріжжя» на Рівненщині це непрофесійне виконання будівельних робіт підрядними організаціями, які використовують будматеріали низької якості, говорили на засіданні у Костопільській міській раді.

На думку комісії неякісні матеріали підрядник використав у Костополі на перехресті вулиць В. Стуса та Сидорова. Ремонт у 2015 році робило приватне підприємство «ЕКО». Тут вкотре виявлено викришування бордюру, а на окремих ділянках зафіксовано його повне руйнування, що унеможливлює подальшу експлуатацію цього об’єкту.

Через рік після ремонту виконавця робіт зобов’язали усунути усі ці недоліки, що і було зроблено. Щоправда, вистачило цього ремонту на рік і вже навесні цього року комунальники знову зафіксували руйнування бордюру та знову направили офіційне звернення до підрядника з вимогою виправити ситуацію.

До слова, аналогічний лист з вимогою усунути недоліки направлений і до «РІВНЕ­АВТО­ШЛЯХБУД», яке виконувало роботи з асфальтування ділянки на вулиці Грушевського у 2016 році. Та після цієї зими там утворилося декілька вибоїн.

Загалом, як зазначив керівник комунального підприємства Костополя Ігор Оніщук, що після великодніх свят в місті заплановано виконати величезний об’єм ремонтно-будівельних дорожніх робіт.

12.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2018p. 
На головну сторінку