Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №856 від 12.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Моменти є, голів - немає

Моменти є, голів - немає

«Верес» (Рівне) – «Шахтар» (Донецьк) - 0:2 (0:1)

Чемпіонат України з футболу, Прем’єр-ліга, 26-й тур

7 квітня 2018 року, Львів, стадіон «Арена Львів», 2764 глядача, +13 С.

Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)

Асистенти: Олександр Корнійко (Миргород), Семен Шлончак (Черкаси)

4-й арбітр: Володимир Новохатній (Київ)

Спостерігач: Віталій Годулян (Одеса)

Голи: Тайсон (24), Хочолава (78).

«Верес»: Бандура, Борзенко, Адамюк, Сімінін, Лук’янчук, Карасюк, Каленчук, Пепі (Мягков, 59), Западня, Степанюк, Куліш (Морозенко, 84). Головний тренер – Юрій Свірков.

«Шахтар»: Пятов, Петряк, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі, Фред, Алан Патрік (Додо, 87), Тайсон, Дентіньо, Марлос (Зубков, 84), Феррейра (Гречишкін, 74). Головний тренер - Паулу Фонсека.

Рівненський «Верес», створивши низку стовідсоткових моментів біля воріт «Шахтаря», так і не зміг провести свій перший гол на другому етапі. Натомість пропустив від «гірників» двічі.

Як і серпневий домашній матч проти «Шахтаря», звітний поєдинок «Верес» міг розпочати з швидкого голу. Втім, на 3-й хвилині Куліш хоч і пробив повз Пятова, але удар вийшов несильним. Гості на це відповіли на 16-й хвилині, коли Ракицький з-за меж штрафного майданчика пробив у штангу.

Гірники грали першим номером, «Верес» намагався контратакувати. Одну з гострих контратак вболівальники побачили на 24-й хвилині. Адамюк здійснив рейд вперед, через Степанюка м’яч дійшов до Куліша, але Станіслав затягнув з ударом. Про подібні епізоди говорять: пішли в атаку, потрапили в полон. Фред, підхопивши м’яч, поздовжнім ударом вивів Тайсона один-на-один з Бандурою – 0:1.

Міг «Шахтар» забивати ще. Упродовж 32-33 хвилин гості створили три гольові моменти. В одному з цих епізодів у неймовірному стрибку перехоплення зробив Борзенко, інакше Дентіньо забивав би у порожні ворота. Інші два моменти нейтралізував Бандура.

Завершився перший тайм небезпечною атакою «Вереса». Але Куліш на 45-й хвилині з чудової позиції у ворота не влучив.

У дебюті другого тайму зобов’язаний був зрівнювати рахунок Степанюк. Але вихід один-на-один з Пятовим він не реалізував.

Ще один момент Руслан мав на 70-й хвилині. Він перекидував м’яч через воротаря, але зовсім трішки не влучив.

Вдруге рівняни пропустили після кутового. Хочолава безперешкодно отримав м’яч на лінії воротарського майданчика, розстрілявши незахищені ворота.

«Верес» за рахунку – 0:2 не здався, і на 81-й хвилині створив ще один момент. Цього разу на шляху потужного удару Западні опинився Ракицький.

Отож, продемонструвавши достатньо змістовний футбол, рівняни знову програли «Шахтарю».

12.04.2018Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2018p. 
На головну сторінку