Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №856 від 12.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Гравці Панатінаїкоса бойкотують через заборгованості по зарплаті

Футболісти грецького Панатінаїкоса вирішили не відвідувати тренувань команди через борги клубу.

Гравці поставили умову, що повернуться до роботи лише тоді, коли їм виплатять заборгованість по зарплаті. Грошей футболісти грецького клубу не отримують з жовтня 2017 року, інформує Goal.com.

Раніше клуб був позбавлений 3-х очок у чемпіонаті через заборгованість 500 тисяч євро перед колишнім гравцем Єнсом Веммером.

Зараз 20-разовий чемпіон Греції перебуває на 9-у місці у турнірній таблиці.

«Таємна вечірка» зірок Баварії таки відбулась: хто на «Феррарі», хто на велосипеді, а хто на милицях

Роберт Лєвандовскі шикує на червоному «Феррарі» / фото Bild

Футболісти Баварії вирішили відсвяткувати 6-й поспіль титул чемпіонів Німеччини, хоча раніше мюнхенський клуб запевняв, що перед матчем-відповіддю 1/4 Ліги чемпіонів проти Севільї вечірок не буде.

За 5 турів до кінця сезону Бундесліги Баварія знову стала чемпіоном. Цього разу рекордний 6-й раз поспіль. Відразу після чемпіонського матчу з Аугсбургом гравці дозволили собі символічне шампанське і пиво, а клуб повідомив, що гучне святкування відкладається.

У середу команду Хайнкеса чекає домашній матч проти Севільї за вихід у півфінал Ліги чемпіонів. Перемога 2:1 у першій грі дає мюнхенцям непоганий гандикап, тож вони вирішили трохи розслабитись.

Зірки «ФК Голлівуд» навідались у модний ресторан Мюнхена «Burger & Lobster Bank» на так звану таємну вечірку, інформує Bild.

Водночас гравці Баварії не були помічені за чимсь кримінальним. Ніхто не розпивав алкогольних напоїв у критичній кількості. Дехто, як Роберт Лєвандовскі на «Феррарі», приїхав своїм авто. А ось Джошуа Кімміх та Матс Хуммельс добирались на вечірку, крутячи педалі велосипедів.

Решфорд отримав крутий подарунок від Роналду

Нападник Манчестер Юнайтед Маркус Решфорд отримав спеціальні цінні кросівки від екс-форварда манкуніанців Кріштіану Роналду.

Червоні лялечки Nike Air Max 97 CR7 33-річний португалець розробив спільно з відомою компанією, яка є його спонсором. Подарунком від Роналду 20-річний Решфорд поділився в Інстаграмі. Усе в тонах, які личать справжньому «червоному дияволові».

Кросівки вартістю у 145 фунтів Кріштіану присвятив своїй матері, яка частенько латала йому взуття в дитинстві. У цьому взутті зроблена імітація латок у декількох місцях.

Кроси вийдуть у продаж лише 24 квітня, а Решфорд став їхнім володарем уже зараз.

До слова. раніше лунали чутки, що Решфорд зацікавив Реал, а Крішті може повернутись у Манчестер.

12.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2018p. 
На головну сторінку