Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №856 від 12.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Кілька в томаті

Кілька в томаті

1 кг мороженої кільки 4 середні цибулини 4 середні морквини 300 мл томатного соусу 1ст. води лавровий лист, чорний перець, сіль за смаком

Рибу можна обсмажити, але краще запекти в духовці. Розморозили, помили, почистили, виклали на пергамент, запекли в духовці при 180С 30-40 хвилин.

Цибулю порізали, підсмажили, моркву натерти, додати до цибулі, теж підсмажили (все буквально по 2-3 хвилини), додали соус, воду, лавровий лист, виправили на сіль-перець і тушкуємо 15-20 хвилин під кришкою на маленькому вогні. Все пробиваємо блендером, вертаємо в сковорідку, додаємо рибу, злегка перемішуємо і прогріваємо на маленькому вогні 5 хвилин.

Більше корисної інформації та цікавих рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA

12.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2018p. 
На головну сторінку