Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №858 від 26.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Рулет з джемом

Рулет з джемом

На деко 30*40 см: 3 яйця 90гр.цукру 90гр. борошна варення, джем для начинки

Яйця кімнатної температури збиваємо з цукром не менше 5 хвилин, до утворення кремоподібної субстанції. Зверху просіюємо борошно і лопаткою акуратно вмішуємо, краще це зробити в три заходи – трохи просіяли-вмішали і т.д.

Деко застеляємо пергаментом, розподіляємо тісто рівним шаром і випікаємо при 180С 10-15 хвилин, до золотистого кольору. Готовий рулет разом папером викладаємо на рушник і згортаємо. Залишаємо поки не охолоне. Тим часом дістаємо варення і промазуємо рулет. Так як тісто виходить дуже солодким, краще брати начинку з кислинкою.

Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA

26.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2018p. 
На головну сторінку