Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №859 від 03.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» у меншості програє «Зорі»

«Верес» у меншості програє «Зорі»

«Зоря» (Луганськ) – «Верес» (Рівне) - 1:0 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Прем’єр-ліга, 29-й тур

29 квітня 2018 року, Запоріжжя, стадіон «Славутич Арена», 14:00.

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Асистенти арбітра: Віктор Матяш (Донецьк), Володимир Володін (Херсон)

Четвертий арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Спостерігач арбітражу: Сергій Лисенчук (Київ)

Голи: Іурі (59)

Попередження: Чечер (8), Іурі (18), Андрієвський (88) – Сімінін (31), Пепі (40), Мягков (81)

Вилучення: Адамюк (50)

«Зоря»: Лунін, Сваток, Гордієнко, Андрієвський, Караваєв, Тимчик (Харатін, 18), Громов, Чечер, Іурі, Сілас (Фаупала, 52), Чеберко (Луньов, 73). Головний тренер – Юрій Вернидуб.

«Верес»: Бандура, Адамюк, Приймак, Сімінін (К), Лук’янчук, Карасюк, Каленчук, Мягков, Пепі (Морозенко, 53), Степанюк, Жуліо Сезар (Микитин, 58). В.о. головного тренера – Андрій Демченко.

Матч у рідному Запоріжжі проти «Зорі» став першим на чолі «Вереса» для в.о. головного тренера Андрія Демченка. Дебютна гра для нового наставника вийшла непростою. Не в останню чергу через суперечливі рішення арбітра рівнянам не вдалося досягнути позитивного результату.

Перший тайм зустрічі вийшов доволі нудним. Суперечливий епізод стався на 7-й хвилині, коли Сваток, граючи високо ногою, розбив обличчя Жуліо Сезару. Скривавлене обличчя бразильця не дало привід арбітру зафіксувати хоча б порушення в цьому епізоді (про попередження чи тим більше вилучення годі й говорити). Ще хвилина – і дуже грубо грає проти Мягкова Чечер – усього жовта картка.

На початку другого тайму захисник «Зорі» валить руками Мягкова у штрафному майданчику. Арбітр Шурман мовчить. Але не мовчить він на 50-й хвилині, коли Адамюк на підступах до штрафного майданчика у боротьбі з Громовим грає спочатку в м’яч, а потім за інерцією чіпляє ногу нападника. Штрафний і... пряма червона картка центральному захиснику «Вереса».

Наставник рівнян змушений зняти нападника Жуліо Сезара, і випустити замість нього в захист 19-річного Микитина.

У більшості «Зоря» активізувалася. На 59-й хвилині Іурі вибіг на побачення з Бандурою, перекинув м’яч через голкіпера, відкривши рахунок – 1:0.

Після цього «Зоря» ще мала кілька моментів. «Верес» теж намагався врятувати поєдинок. Був удар від Морозенка, а також підступний парашут за комірець Луніну від Сімініна. Але голів глядачі більше на побачили.

03.05.2018Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2018p. 
На головну сторінку