Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №271 від 22.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал. Перша ліга

Хет-трик капітана

Хет-трик капітана

Уперше в сезоні МФК "Рівне" переміг у гостях: “Кардинал” (Львів) - МФК “Рівне” (Рівне) - 1:4 (0:3).

У шостому турі першості України з футзалу міні-футбольний клуб “Рівне” змагався на виїзді у Львові з тамтешнім “Кардиналом”.

Гра пройшла за сценарієм головного тренера нашої дружини Юрія Баховського. Уже на другій хвилині господарі змушені були розпочати з центру поля. З гострого кута влучно пробив, зробивши “спідничку” голкіперу, Вадим Жак.

Через дев’ять хвилин капітан рівнян Роман Волох несподіваним ударом застукав зненацька стража воріт “Кардинала”. За хвилину до перерви дотепну комбінацію “стінка” розіграли Вадим Жак та Роман Волох - 3:0. З таким рахунком на користь МФК “Рівне” команди пішли на відпочинок. У перерві з’ясувалося, що через рецидив старої травми не зможе захищати ворота Сергій Щербаков, тож на заміну вийшов Павло Чемерис. На 22-ій хвилині Роман Волох ударом з-під захисника збільшив перевагу нашої команди до чотирьох забитих м’ячів. “Кардинал” зумів відіграти один гол на 25-ій хвилині гри. За п’ять хвилин до закінчення поєдинку львів’яни замінили свого воротаря на польового гравця й кинулися відігруватися. Реальні нагоди для взяття воріт господарів у контратаках втратили Олександр Басич та Павло Дармовіс, яким в останній момент забракло досвіду.

Після гри наставник МФК “Рівне” Юрій Баховський щиро подякував рівненським уболівальникам, які несамовито підтримували команду у спорткомплексі СКА.

Перемога з рахунком - 4:1 дозволила рівнянам переміститися на четвертий щабель турнірної таблиці. В активі нашої команди - десять набраних очок. Друге і третє місця поділяють НУХТ (Київ) та “Контингент” (Житомир) - по 12 очок, а лідирує одеський “Локомотив” - 14 очок. Саме залізничників МФК “Рівне” прийматиме на своєму полі 23 грудня.

22.12.2006Віктор ЯРЕМЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2006p. 
На головну сторінку