Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №864 від 07.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Альбіна Джанабаєва відверто розповіла про свій шлюб з Валерієм Меладзе

Альбіна Джанабаєва відверто розповіла про свій шлюб з Валерієм Меладзе

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе не люблять говорити про особисте життя. У недавньому інтерв’ю Альбіна Джанабаєва відверто розповіла про свій шлюб з Валерієм Меладзе. До слова, довкола їх шлюбу крутилося багато пліток, суджень і чуток, але ні Альбіна, ні Валерій ніколи їх не коментували.

«Приховувати і не афішувати свої стосунки - це різні речі. У нашій з Валерою історії були різні періоди, але ми пройшли це. І зараз можу говорити відкрито, що щаслива. Багато що відбулося всередині мене, я заспокоїлася і відкрила частину свого життя. Мені приємно отримувати зворотний зв’язок від підписників у Instagram. Я вела досить закрите життя і до сих пір вважаю, що не зняла бар’єр остаточно», - говорить Джанабаєва.

Крім того, артистка не бачить потреби показувати дітей, викладати їх фотографії.

«У старшого сина вже своя чітка думка з цього приводу. Він не хоче, щоб його впізнавали. І треба поважати це право на приватне життя. Буквально два роки тому ми з ним разом брали участь у фотосесії для журналу, тоді йому було азартно і цікаво, але зараз по-іншому. Каже: «У вас, батьки, це частина роботи, у мене ні!», – розповіла Альбіна Джанабаєва.

Відзначимо, що Меладзе і Джанабаєва почали зустрічатися у 2003 році. На той момент співак був одружений, але розлучився тільки в 2011 році, проживши з першою дружиною, таким чином, майже 20 років.

Нагадаємо, що від цивільного шлюбу з екс-солісткою Віагра Альбіною Джанабаєвою у Меладзе два сина: Костянтин і Лука. А від першого шлюбу з Іриною Меладзе - три дочки - Інга, Аріна і Софія.

07.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2018p. 
На головну сторінку