Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №864 від 07.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з полбою

Салат з полбою

На 1 порцію: 30гр. полби (сухої) 2 огірка 2 помідора пучок салату 40гр. твердого сиру

Полбу промиваємо, заливаємо на ніч водою, зранку відварюємо до готовності і охолоджуємо. Крупа не розвариться, вона буде «на зубок».

Овочі миємо, ріжемо довільно. Салат миємо, сушимо і рвемо руками. Сир нарізаємо кубиками.

Все викладаємо на тарілку. Приправляємо на свій смак олією, оцтом.

Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA

07.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2018p. 
На головну сторінку