Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №866 від 21.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Леся Нікітюк розповіла, на що витратила першу зарплату

Леся Нікітюк розповіла, на що витратила першу зарплату

Леся Нікітюк: «Свої перші гроші я заробила в 16 років». Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк разом з учасницями жіночої команди «Хто зверху?» розповіла про свою першу самостійну покупку.

Один із найцікавіших конкурсів шоу «Хто зверху?» – «Чиє це?». Адже саме під час нього зіркові учасники розповідають цікаві (і раніше невідомі) факти зі свого життя. Цього разу жіноча команда у складі ведучої і співачки Ольги Цибульської, фітнес-тренера і ведучої Аніти Луценко, співачки і ведучої Анни Завальської та просто найвеселішої ведучої Нового каналу Лесі Нікітюк згадали про те, на що витратили перші зароблені гроші.

• Леся Нікітюк – лялька Барбі

Я з простої сім’ї, де батьки не могли собі дозволити кидати гроші на вітер і купувати мені ляльок. Тому замість Барбі і Сінді у мене була одна груба лялька з величезними віями. А я хотіла худу, красиву і в рожевій сукні. Свої перші гроші я заробила в 16 років. І тоді, незважаючи на вік, пішла і виконала дитячу мрію – купила собі ляльку Барбі!

• Оля Цибульська – срібна каблучка

Я працювала у весільному салоні. І у мене була така маленька зарплата, що її вистачало тільки на їжу. Ну, і ще на срібну обручку, яку я купила все в тому ж магазині. Я до сих пір її зберігаю і обов’язково передам своїм дітям.

• Аніта Луценко – кофточка

Мені теж було 16 років, коли я отримала першу зарплату. Цілий місяць вела степ-аеробіку для інших дівчат. А потім пішла і купила собі кофточку.

• Анна Завальська – три відеокасети

Свої перші гроші я заробила за зйомки в програмі «Зірки, на сцену». Зарплата була настільки невеликою, що її вистачило всього на три відеокасети з фільмами, які я і купила. Дивились усією сім’єю!

21.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2018p. 
На головну сторінку