Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №272 від 28.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Для вас, рівняни!

Не встигли відкрити нове відділення, як до кас почали підходити клієнти

Новорічний сюрприз від "Укрексімбанку"

Напередодні Нового року та Різдвяних свят розпочало роботу відділення "Укрексімбанку" в Рівненському ЦУМі (вул. Соборна, 17)

Приємний подарунок зробили для своїх клієнтів керівники “Укрексімбанку”. Відтепер у центрі міста, поруч великого супермаркету, рівняни та гості міста матимуть змогу, окрім здійснення необхідних покупок, скористатися банківськими послугами.

З цього приводу ми спілкувалися з керуючим Рівненською філією “Укрексімбанку” Раїсою ЯРОЦЬКОЮ.

- Пані Раїсо, нині “Укрексімбанк” входить у групу найбільших системних банків України, володіє найпоширенішою в державі мережею банків- кореспондентів у різних країнах світу. Як Вашому системному банку вдалося досягти такого успіху?

- Для будь-якого банку головне - довіра клієнта. Нам довіряють. Сьогодні з упевненістю можна стверджувати: ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України”, банк зі стовідсотковим державним капіталом – це провідний банк України світового зразка, що надає увесь спектр банківських послуг, має бездоганну репутацію на міжнародному фінансовому ринку, визнання авторитетних рейтингових агенцій та впливових міжнародних видань.

- Як будь-яка фінансова структура, “Укрексімбанк” не може зупинятися, а повинен рухатися вперед, розвиватися.

- Так, пріоритетним напрямком роботи банку й надалі залишається діяльність, спрямована на забезпечення розвитку економіки країни та бізнесу клієнтів через кредитування і банківське обслуговування. Нині ВАТ “Укрексімбанк” продовжує розбудовуватися у сучасний банк європейського зразка, орієнтований, передусім, на обслуговування зовнішньоекономічної діяльності держави, і водночас залишається універсальною банківською установою.

Протягом 2006 року банк активно розширював коло своїх корпоративних клієнтів, розробляв та впроваджував найбільші в Україні кредитні проекти. “Укрексімбанк” активно розвиває свій роздрібний бізнес, приділяючи все більше уваги роботі з індивідуальними клієнтами, пропонуючи їм найвигідніші депозитні програми й кредитні продукти.

Далі ми спілкуємося з начальником новоствореного відділення Романом КОЛЯДЮКОМ.

- Пане Романе, чому нове відділення “Укрексімбанк” відкрив саме у Центральному універмазі?

- На ринку банківських послуг спостерігається тенденція наближення банківських послуг до споживача. Саме з цією метою розпочало роботу відділення “Укрексімбанку” в Центральному універмазі нашого міста.

- Які нові послуги пропонуватиме відділення своїм клієнтам?

- Нашим клієнтам – фізичним особам, які користуються зарплатними платіжними картками, ми пропонуємо відкриття кредитних ліній у розмірі від однієї до п’яти середньомісячних зарплат без жодних комісій.

“Укрексімбанк” розширює спектр банківських послуг на ринку міжнародних грошових переказів. У грудні цього року між ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” та португальським банком “Banko Espirito Santo, S.A.” підписано угоду про співпрацю у галузі здійснення грошових переказів фізичних осіб із Португалії в Україну. Відтепер жителі нашого міста та області зможуть отримувати грошові перекази в установах “Укрексімбанку” без сплати жодних комісій.

Крім цих операцій, у новоствореному відділенні здійснюватимуться операції із залучення вкладів фізичних та юридичних осіб, відкриття та ведення поточних рахунків клієнтів, прийом комунальних платежів, міжнародні перекази у “кольорових” валютах із виплатою готівки у цій же валюті, купівля-продаж готівкової іноземної валюти (13 видів) та інші послуги.

Радісних Різдвяних свят та щасливого Нового року зичимо всім нашим клієнтам, усім рівнянам!

Нехай Новий рік принесе у Ваше життя гарні новини, приємні події, добробут, злагоду та любов!

28.12.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2006p. 
На головну сторінку