Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №869 від 13.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Смертельне поранення

Смертельне поранення

На Рівненщині помер поліцейський, якого вилами поранив п’яний чоловік. Олександру Гордійчуку, інспектору групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу поліції, було 25 років. Молодий правоохоронець, який присвятив службі народові майже п’ять років, наприкінці червня отримав чергове спеціальне звання старший сержант поліції, але так і не встиг одягнути нові погони.

Поранення плеча вилами та забій головного мозку важкого ступеня, старший сержант поліції отримав першого липня, під час припинення правопорушення у селі Стовпець Дубенського району.

До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що у неї виник конфлікт із сусідом. Вже під час спілкування зі свідками події, ті повідомили правоохоронцям, що дебошир має при собі незареєстровану вогнепальну зброю та разом із товаришем напередодні залякував нею людей.

Чоловіка, на якого вказували очевидці, застали за місцем проживання, однак той перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно і заперечував наявність зброї. Коли інспектор групи реагування повернувся до службового авто, нетверезий зловмисник вихопив вила та наніс спочатку кілька ударів по транспортному засобу, а потім влучив у поліцейського.

Нападник з місця події втік. Однак, менш ніж за годину, його затримали.

Медики намагалися врятувати життя поліцейського, однак він впав у кому і дев’ятого липня, не приходячи до тями, помер. У нього залишилися дружина, батьки та рідні.

33-річного нападника, жителя села Стовпець, арештували. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років. Однак, життя молодого правоохоронця не повернути.

13.07.2018Олеся Оленіч



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2018p. 
На головну сторінку