Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №870 від 20.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків

2 шт. (500гр.) цукині або кабачків 2 яйця 150гр. бринзи, фети або моцарели 1 маленька цибулинка 1 маленькій пучок зелені (кріп, петрушка) 0,5 ч.л. сушеної м’яти 50мл молока 4 ст.л борошна Сіль, перець за смаком

Кабачок натираємо на крупній тертці, відтискаємо від рідини, додаємо розкришений сир, порізану кубиками цибулю, подрібнену зелень, яйця, суху м»яту. Розмішали додали молоко та борошно. Посолили, поперчили. Маса не має бути рідкою, і не має бути дуже густою. Викладаємо у форму і запікаємо при 180С 25-30 хвилин до темно-золотистої шкоринки.

Для соусу до йогурту додаємо трошки часнику і сушеної м’яти, розмішуємо.

Подавати можна як гарячою, так і холодною

20.07.2018Більше корисної інформації та цікавих рецепті в шукайте на сайті PIKA.RV.UA







Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2018p. 
На головну сторінку