Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №870 від 20.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

У стилі ретро: Поштова знову зібрала рівнян на свято

Цього року у свята вулиці Поштової перший ювілей - 5 років від започаткування.

І щоразу дійство стає дедалі цікавішим - рівняни охоче експериментують із ретро-образами, а митці та народні майстри створюють належну атмосферу: барвисте, експресивне, вишукане i водночас затишне ретро. Старовинні світлини, вишукані квіткові композиції, антикваріат, розмаїття краму ручної роботи - іграшок, посуду, одягу, та сила-силенна капелюшків найвигадливіших форм та кольорів - усе те вабить небайдужих до краси і до історії Рівного мешканців та гостей міста.

- Вже традиційне свято вулиці Поштової - це нагадування для нас із вами про те, що - ми лише невеличка частинка життя нашого міста. Що історія Рівного не обмежується періодом рейхскомісаріату чи радянською епохою, вона значно давніша і багатша. Задовго до нас тут також жили рівняни, котрi жили i любили, працювали i мрiяли, творили і будували, створюючи особливий колорит нашого міста, - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко у вітальному слові учасникам свята. - Тому щиро дякую ініціаторам цього прекрасного задуму та запевняю, що міська влада й надалі максимально сприятиме його втіленню.

I хоча примхлива погода цьогоріч внесла корективи у святкування, проте щиро закоханi в рiдне мiсто рiвняни не злякалися зливи і сповна насолодилися атмосферою справжнього старовинного Рiвного.

20.07.2018



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2018p. 
На головну сторінку