Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №871 від 26.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шоколадна Прага

Шоколадна Прага

На торт діаметром 22 см: Тісто: 4 яйця 85 гр. цукру 60гр. борошна 25гр. крохмалю 15гр. какао Крем: 200гр. масла кімнатної температури 100гр. цукру 80гр.шоколаду від 56% 80гр. вершків від 33% Сироп для пропитки: 75гр. води 75гр. цукру 3ст.л. рому чи коньяку

Збиваємо білки до стійких пік поступово додаючи цукор. По одному вводимо жовтки, теж збиваємо. Борошно просіюємо з какао і крохмалем і додаємо до яєчної маси. Акуратно лопаткою вимішуємо до однорідного стану. Викладаємо у форму і випікаємо при 180С 25-30 хвилин. Готовність перевіряємо сірником. Даємо коржу повністю охолонути і розрізаємо на три коржі. Кожен корж пропитуємо сиропом: всі інгредієнти змішали в каструльці і довели до кипіння, цукор має повністю розтанути. Готовий сироп охолоджуємо.

Для крему цукор з вершками доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і додаємо шоколад, розмішуємо до однорідного стану. Масло збиваємо і додаємо шоколадно-вершкову масу кімнатної температури і ще раз збиваємо до утворення пухкого крему.

Перемазуємо торт і прикрашаємо на свій смак.

Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA

26.07.2018



Рівне-Ракурс №10 від 26.07.2018p. 
На головну сторінку