Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №871 від 26.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В «Агатівці» знову запалав вогонь «Олімпійського літа»

В «Агатівці» знову запалав вогонь «Олімпійського літа»

В дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка», який розташований в с. Симонів Гощанського району є дуже багато красивих спортивних традицій. Зокрема, перед кожним початком змагань, які відбуваються в рамках «Олімпійського літа», тут проводиться урочиста церемонія запалення вогню «Олімпійського літа». Так і цього разу, колона з дев’яти команд, на чолі з вожатими, які були в ролі давньогрецьких богів, пройшла центральним майданчиком і під звуки Державного гімну України запалила олімпійський факел та підняли Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету України, що й символізувало початок змагань.

Перед кожним новим стартом організатори заходу демонстрували правильність виконання вправ, розповідали про можливі порушення правил і штрафні секунди, які будуть нараховуватися. Багато дітей, які відпочивають тут, минулими роками вже брали участь у таких змаганнях і навіть перемагали, але цьогорічна програма командних естафет була значно змінена у порівнянні з попередніми сезонами. Тому навіть досвідчені учасники, не мали жодної переваги над тими, хто тільки вперше познайомився зі спортивними активностями, які організовує комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Зрештою, фаворит цього разу був очевидний. Команда «Юпітер» здобула перемогу у всіх естафетах, значно випередивши в загальному заліку навіть найближчого переслідувача – команду «Вогонь». А замкнула трійку призерів «Спарта». В індивідуальному ж заліку найсильнішими спортсменами були Мельник Іванна, Дацюк Микола, Григорук Іван та Пивовар Олександра, котрих по завершенню заходу організатори нагородили іменними дипломами і призами від Відділення НОК України в Рівненській області. Також свої нагороди отримала і перша трійка команд, а решті дісталися пам’ятні спортивні сувеніри.

26.07.2018



Рівне-Ракурс №10 від 26.07.2018p. 
На головну сторінку