Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №873 від 09.08.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

В Рівненському гарнізоні для військовослужбовців-контрактників збудують казарму поліпшеного планування

В Рівненському гарнізоні для військовослужбовців-контрактників збудують казарму поліпшеного планування

В Рівненському гарнізоні завершено комплекс підготовчих робіт в межах нульового циклу будівництва казарми поліпшеного планування для проживання військовослужбовців військової служби за контрактом оперативного командування «Захід».

За словами начальника квартирно-експлуатаційного відділу м. Рівне підполковника Андрія Чухіля з початку робіт минуло близько місяця.

– За цей час будівельниками виконано наступні етапи робіт: підготовлено місце для будівництва, перенесено на ділянку план будівлі в натуральну величину, визначено на місцевості крайні її кутові точки, проведено розбивку осей фундаменту тощо. На сьогоднішній день майже завершено встановлення блоків до нульової відмітки.

Визначені графіки та терміни виконуються згідно планів, бюджет нового об’єкту складає 18 мільйонів гривень. Введення в експлуатацію цієї будівлі з окремим виходом в місто на вулицю Коцюбинського сплановано вже до кінця 2018 року – зазначив він.

За словами офіцера навесні цього року в одній з військових частин гарнізону вже завершено переобладнання казарми на гуртожиток для проживання більше сотні військовослужбовців-контрактників.

Варто додати, що масштабний будівельний проект реалізовується у військових гарнізонах по усій країні за дорученням Президента України та під особистим контролем Міністра оборони України з метою покращення соціального забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України.

09.08.2018Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец



Рівне-Ракурс №10 від 09.08.2018p. 
На головну сторінку