Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №878 від 20.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#розкладом поїздів залізничної станції Рівне, дитячий квиток, https://travelbook.ua/uk/

Подорож залізничним транспортом в місто Рівне.

Місто Рівне - це обласний центр Рівненської області, розташований на річці Устя. Він відомий своєю затишною та романтичною атмосферою. У місті багато історичних і пам'ятних місць, які буде цікаво відвідати і дорослим, і дітям. Дістатися до міста можна з будь-якої точки країни. Найзручніше це зробити на поїзді, так як на залізничній станції Рівне зупиняються всі поїзди далекого прямування, що проходять через місто, а також приміські поїзди.

Щоб здійснити поїздку в місто Рівне залізничним транспортом, насамперед потрібно скористатися онлайн сервісом покупки квитків та ознайомисить з розкладом поїздів залізничної станції Рівне. За допомогою сервісу travelbook.ua можна безпосередньо купити білет на поїзд, а також зробити замовлення залізничних квитків онлайн з подальшим викупом їх у залізничній касі.

Купівля та замовлення залізничних квитків

Зробити резерв, тобто замовлення залізничних квитків легко здійснити на сайті залізниць України. Для цього потрібно вибрати відповідний поїзд, дату, на яку планується поїздка і оплатити резервну вартість. Ця вартість не включена у вартість квитка. Білет оплачується за фактом в залізничній касі з наданням документів, що підтверджують особу. Для дітей від 6 до 14 років резервується дитячий квиток і викуповується також в касі з наданням свідоцтва про народження. Особисті дані пасажира при резерві білета вносяться працівником каси.

Купити залізничний квиток онлайн теж не складе труднощів через інтернет-портал сайту залізниць. В цьому випадку оплачується повна вартість білета (дорослого або дитячого) в онлайн режимі і вносяться особисті дані пасажира згідно з документами. Після оплати і внесення даних, пасажир отримує електронну форму посадочного документа. Звертатися в касу вже немає необхідності, можна роздрукувати жд квитки онлайн самостійно або пред'явити при посадці на поїзд електронну форму.

Дитячі квитки оплачуються зі знижкою 25%. Діти у віці до 14 років можуть здійснювати поїздки залізничним транспортом виключно в супроводі дорослих.

При посадці на поїзд надається посадковий квиток і документи, що засвідчують особу, для дітей до 16 років - свідоцтво про народження або його нотаріально завірена копія.

Купівля залізничних квитків онлайн на сайті https://travelbook.ua/uk/ зроблять подорож залізничним транспортом більш комфортним і приємним, так як Ви самі можете вибрати зручне для Вас місце в поїзді, при цьому не витративши час на черги, щоб купити білет на поїзд в залізничній касі.

20.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 20.09.2018p. 
На головну сторінку