Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №879 від 20.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Ватрушки по-польські

Ватрушки по-польські

На 5-10 порцій: Для опари: 1ст.молока 10гр. дріжджів 1ст.л. цукру 4ст.л. борошна Все змішали і залишили на 30 хвилин в теплому місці. Для тіста: Вся опара 320гр. борошна 50гр.цукру 60гр. масла кімнатної температури (домашньої сметани) дрібка солі

До опари додаємо борошна, цукор та сіль і починаємо вимішувати, в середині замісу починаємо додавати масло маленькими шматочками. Вимішуємо до гладкості, тісто має бути шовковистим. Залишаємо на 2 години в теплому місці.

Готове тісто ділимо на 20 шматочків, кожен розкачуємо смужками, з’єднуємо кінці з одного боку і скручуємо джгутиком. Кожен джгутик скручуємо кільцем. Даємо відпочити 40 хвилин.

Тим часом готуємо начинку: 300гр. творогу протерти через сито, додати 50гр. масла кімнатної температури, 50гр. цукру, ванільний цукор і 0,5ст.л. манки, все пробиваю блендером.

Беремо стакан, ставимо дном в борошно, а потім – в ватрушечну заготовку і трохи придавлюємо, змазати яйцем, в це заглиблення викладаємо начинку. Випікаємо при 180С до золотистого кольору.

20.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 20.09.2018p. 
На головну сторінку