Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №880 від 27.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

#OlympicLab продовжує крокувати Рівненщиною

#OlympicLab продовжує крокувати Рівненщиною

Нещодавно в рамках проекту #OlympicLab до Великоомелянського НВК «школа-гімназія» завітала одна з найуспішніших діючих спортсменок нашого краю, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор (м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія) 2016 р. Світлана Станко.

Під час зустрічі гостя розповіла дітям про свої спортивні здобутки, відповіла на їхні численні запитання про Олімпійські ігри, провела інтенсивну розминку, а також фотографувалася з школярами і роздала безліч автографів. Особливий інтерес у дітей викликали нагороди і кубки, які Світлана привезла з собою. Всього в її колекції за десятиріччя виступів на професійних змаганнях зібралося вже понад дві сотні різноманітних відзнак.

Окрім знайомства з видатною спортсменкою, діти ще й самі отримали можливість позмагалися в конкурсах, де вправлялися з різноманітним спортивним інвентарем. А для найкмітливіших була проведена ще й інтелектуальна вікторина про Олімпійський рух в Україні та успішних спортсменів-олімпійців. В Рівненській області проект #OlympicLab реалізовується Відділенням НОК України в Рівненській області за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

27.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. 
На головну сторінку