Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №880 від 27.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Аферистка ошукала чотирьох власників ресторанів

Протягом чотирьох днів 21-річна жителька Білої Церкви видурила в адміністраторів ресторанів сім тисяч гривень, а також понад три тисячі – у таксиста. Слідчі повідомили жінці про підозру за п’ятьма фактами шахрайств та перевіряють її на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Жінка навідалася до Рівного і 12 червня цьогоріч приступила до «роботи». Винайнявши таксиста, вона приїхала до одного з ресторанів Рівного. Там почала розповідати адміністратору закладу, що начебто її мама замовила банкет на неділю та залишила завдаток. Утім, у родині трапилося горе: на Одещині померла бабуся, тож дуже потрібні кошти. Розчулившись бідою клієнта, адміністратор віддала аванс, який залишила справжня замовниця банкету. За таким же сценарієм жінці вдалося ошукати ще три таких заклади на загальну суму сім тисяч гривень.

Крім того, у кримінальну історію потрапив і таксист, 36-річний рівнянин, якому за всі поїздки протягом трьох днів клієнтка справно платила. А четвертого дня вона попросила завезти її до Львова і назад. Після цього під приводом несправності банківської картки, не сплатила йому за послуги 3,5 тисячі гривень, пообіцявши, що згодом розрахується.

За усіма фактами поліцейські проводять досудове розслідування за частиною 1 та 2 статті 190 Кримінального кодексу України. Крім того, з’ясувалося, що 21-річна уродженка Білої Церкви одразу після Рівного поїхала «працювати» до Львова, де вона ошукала близько двадцяти розважальних закладів. Тамтешній суд обрав їй запобіжний захід у вигляді застави, суму якої жінка вже сплатила.

Максимальне покарання, яке передбачає санкція інкримінованої шахрайці статті передбачає позбавлення волі строком до трьох років.

Правоохоронці звертаються до власників рівненських закладів харчування, які, можливо, стали жертвою 21-річної аферистки, повідомити до поліції.

27.09.2018Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. 
На головну сторінку