Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №880 від 27.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Основа». Масштабний з’їзд партії.

«Основа». Масштабний з’їзд партії.

22-го вересня у Києві відбувся масштабний з’їзд  «Основи» за участю більш ніж п’ятиста делегатів. Обговорювали стратегії до основного завдання: подолати розкол українського суспільства, штучний поділ українських партій на прозахідні та проросійські. «Основа» шукає точки перетину та грані, які поєднують суспільство на основі базових цінностей, таких як мир та економічний розвиток. На цьому акцентував голова партії Андрій Ніколаєнко, зазначивши, що «Основа» - це проукраїнська партія.

У рамках дебатів висловлювали конструктивну критику нинішньої провладної економічної моделі, яка базується на кредитній політиці та представлений Кабміном бюджет на наступний рік, що фактично «доїдає» країну. Чергове підняття мінімальної заробітної плати збільшить податковий тиск на бізнес.

За результатами з’їзду було представлено новий документ – платформу «Наша основа», де визначені основні цінності партії: безпека України, її економічний розвиток та використання геополітичного положення України в якості мосту між Європою та Азією. Стимулювання розвитку інновацій та ріст добробуту громадян – стратегічні цілі партії. Також зазначили, що «Основа» не буде об’єднуватися ні з «Оппоблоком», ні із «За життя». Крім того, в основі закликають бізнесменів відповідально поставитися до виборів та припинити фінансувати популістів та корупціонерів.

27.09.2018Андрій Самойлов



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. 
На головну сторінку