Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №881 від 04.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Вадим Рабінович:

Вадим Рабінович:

«Влада робить все, щоб із країни їхали»

Нинішня влада робить все можливе, щоб вижити з країни всіх молодих, працездатних і мислячих людей. Таку заяву зробив лідер партії «За життя» та народний депутат Вадим Рабінович в ефірі своєї авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«Мені все більше і більше здається, що влада мріє про те, щоб з країни виїхали всі працездатні і мислячі люди. Щоб вона залишилася один на один із знедоленими людьми і тими, хто обслуговує цю владу. Все більше і більше «витурюють» за кордон молодь, спеціально приймаючи закони, які не дають їй розвиватися. Ніхто з них не їде, бо не любить свою країну. Вони їдуть, тому що їм в своїй країні не дають жити. Для того, щоб люди залишалися, потрібно стимулювати можливості їхнього процвітання», - зазначив парламентарій.

Він також додав, що з України їдуть найактивніші і найбільш працездатні люди, які змогли б позитивно вплинути на економічний розвиток, якби залишилися працювати в нашій країні.

«Еміграція за останній час забрала у нас найцінніший ресурс - людей. Чехія вже почала проводити видачу паспортів українцям. Угорщина теж роздає паспорти. Я боюся, що за всіма цими чварами ми не розглянемо одне: ті, хто можуть врятувати економічне становище в країні - просто з неї поїдуть», - зауважив лідер партії «За життя».

Народний депутат, як приклад, навів сусідню Білорусь, де уряд проводить активну роботу з розвитку технологічних галузей.

«Сьогодні Білорусь створює хаби і з усього світу скликає людей, безкоштовно дає приміщення для роботи. У нас завжди сміялися, що це «картопляна країна». Сьогодні в цієї «картопляної країни» набагато вищі пенсії і зарплати, ніж у нас. А що робити нашій молоді? Я вважаю, що країні сьогодні не вижити без тих пропозицій, які ми зафіксували в програмі партії «За життя». Це в першу чергу - звільнення від податків молоді та людей, які розвивають хай-тек в країні», - підкреслив парламентарій.

На його думку, зараз в Україні проблеми існують практично в усіх сферах, і вирішити їх можна тільки повністю змінивши існуюче керівництво країни, люструвавши всіх, хто працює в вищих ешелонах влади останні 20 років.

«Я не знаю сьогодні галузі, в якій все добре. Ми повинні викинути з голови думку голосувати за тих, хто вже майже 30 років обкрадає свою країну. Ми пропонуємо простий механізм люстрації: ті, хто керував країною останні 20 років, повинні піти. З Верховної Ради, з Адміністрації президента, з Кабінету міністрів. І така люстрація обов’язково буде», - запевнив політик.

Ольга Акіншина

04.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2018p. 
На головну сторінку