Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №881 від 04.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Дубенський район отримав спортивні нагороди

Дубенський район отримав спортивні нагороди

Нещодавно в Рівненській області відбувалися заочні змагання в рамках Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь - здорова нація», учасниками якого стали громади міст обласного значення, районів та ОТГ. Багато територіальних одиниць провели у себе цікаві та масштабні заходи, а найкращу організацію показала громада с. Плоска Дубенського району, яка здобула в загальному заліку перше місце.

З нагоди цього в рамках Європейського тижня спорту в Україні до них завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Вони вручили переможцям кубок, диплом і спортивні подарунки. Окрім цього на базі Плосківської ЗОШ І-ІІ ступенів гості організували ще й фестиваль здорового способу життя, який складався з командних естафет. Його учасниками стали місцеві школярі. Всього за перемогу тут боролося чотири команди, але підтримати своїх друзів і однокласників зійшлася уся школа. Не залишився осторонь такого спортивного свята і педагогічний колектив.

Підсумком цих змагань став одноосібний тріумф команди «Блек-бол», яка здобула перше місце в половині усіх завдань, що дозволило впевнено відірватися від найближчого переслідувача. Під час церемонії нагородження вони, а також решта команд-учасниць були відзначені за свої старання пам’ятними сувенірами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

04.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2018p. 
На головну сторінку