Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №883 від 19.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Вручено спортивні нагороди

Вручено спортивні нагороди

Протягом вересня 2018 року у містах обласного значення, районах та ОТГ Рівненської області відбувалися фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. Це були заочні змагання між громадами, які складалися з різноманітних масових спортивних ігор, фестивалів, руханок тощо. Всі ці дійства відбувалися в місцях масового перебування населення, на спортивних майданчиках і в залах.

Такий захід проводиться вже не вперше і його основною метою є заохочення різних за віком верств населення до ведення здорового способу життя, занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом.

Переможці такого свята визначалися за найбільшою кількістю учасників у відсотковому співвідношенні до загальної кількості жителів цього населеного пункту.

В загальному підсумку призове друге місце тут виборов відділ молоді та спорту Рівненської райдержадміністрації. Для того щоб нагородити їх до с. Корнин Рівненського району завітали організатори заходу з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Урочисте нагородження відбулося на базі Корнинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яке доповнили ще й спортивні активності в рамках фестивалю здорового способу життя.

Програма змагань складалася з п’яти естафет, учасниками яких стали команди місцевих школярів. Ті діти, які не змагалися на дистанціях, підтримували своїх товаришів скандуючи назви їхніх команд та імена учасників, котрі в цей момент виконували завдання. До такого атмосферного вболівання долучилися навіть шкільні вчителі.

По завершенні усіх стартів судді оголосили загальнокомандні місця. На перше місце тут зійшов колектив «Спартак», трішки поступилися їм «Гепарди», а третім фінішував «Верес». Також, кожен з них був відзначений пам’ятними сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області.

19.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2018p. 
На головну сторінку