Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №885 від 01.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Фокачча на яблучному соці

Фокачча на яблучному соці

На форму діаметром 24 см: 345гр. борошна 100гр.яблучного соку (звичайного, з пакету) 200гр. холодної води 30гр. оливкової олії 1ч.л. солі 1ч.л.цукру 15гр. свіжих дріжджів

Добавки: можна взяти бекон і смажену цибулю; часник і розмарин; ароматний сир і білий перець; можна грушу і сир; можна копчений чорнослив і грецькій горіх, або просто присипати крупною сіллю.

З’єднуємо у мисці дріжджі, цукор, яблучний сік, розмішуємо до розчинення дріжджів, додаємо воду, олію, сіль, борошно. Ретельно вимішуємо, тісто буде вологим, рідким, так має бути. Закриваємо плівкою миску і залишаємо в холодильнику на 8-12 годин.

Миску з тістом виймаємо і залишаємо при кімнатній температурі на 4 години. Тоді форму змазуємо олією, викладаємо тісто на всю форму, додаємо добавки на свій смак. Даємо постояти ще 2 години і печемо при 210С, 20-25 хвилин до золотистого кольору.

01.11.2018





Рівне-Ракурс №10 від 01.11.2018p. 
На головну сторінку