Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №887 від 16.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

П’ятеро людей постраждали у ДТП за добу

П’ятеро людей постраждали у ДТП за добу

9 листопада на дорогах Рівненщини трапилося п’ять дорожньо-транспортних пригод у яких постраждало п’ятеро осіб, серед них одна дитина.

В обідню пору, на перехресті вулиць Котляревського-Чорновола обласного центру зіткнулися три автомобілі – «Opel», «BMW» та «Nissan». Внаслідок зіткнення травми отримав 63-річний житель Білої Криниці, водій «Opel». Його із струсом головного мозку та забоями госпіталізували до лікарні. Нині, слідчі встановлюють причини дорожньо-транспортної пригоди.

Ще одне ДТП сталося у Рівненському районі. У селі Бронники, близько 17 години 11-річний школяр, їдучи на одному колесі велосипеду не втримався і впав. Велосипед поїхав далі і потрапив під колеса автомобіля «ВАЗ 2105», яким керував місцевий житель.

Внаслідок падіння хлопчик отримав перелом ноги.

А поблизу села Полиці, що у Володимирецькому районі, водій «Scania» не вибрав безпечну швидкість, недотримався безпечної дистанції і, аби уникнути зіткнення із автомобілем, що рухався попереду, з’їхав у кювет. В результаті ДТП, водій вантажівки, 44-річний житель Ковеля отримав перелом ключиці.

Ще в одній дорожньо-транспортній пригоді, поблизу залізничного вокзалу в Дубровиці постраждала 63-річна жінка-пішохід. У неї діагностували забійну рвану рану голови. Слідчі на місці події встановили, що водійка позашляховика «MERCEDES-BENZ ML 320», 46-річна місцева жителька рухаючись заднім ходом наїхала на пенсіонерку, коли та переходила дорогу.

Крім того, дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася 10 листопада, близько першої годині ночі між селами Орлівка та Городище Березнівського району. Водій мотоцикла, 19-річний житель Орлівки, через туман не помітив двох пішоходів, які йшли посеред дороги і наїхав на одного з них.

Потерпілий, 24-річний житель сусіднього села з політравмами та підозрою на алкогольне сп’яніння перебуває у лікарні.

Відповідно до результату освідування на стан алкогольного сп’яніння водій мотоцикла, також був п’яний – 0,5 проміле.

За фактами порушення правил дорожнього руху у поліції розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У поліції радять водіям змінити гуму на своїх автомобілях, бути уважними на дорогах, дотримуватися дистанції та дотримуватися швидкісного режиму, особливо під час поганої видимості; не сідати за кермо, коли почуваєтеся недобре, або у нетверезому стані!

Відділ комунікації поліції Рівненської області

16.11.2018



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2018p. 
На головну сторінку