Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №889 від 29.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

На Рівненщині три ДТП: пішохід, велосипедист та мотоцикліст у лікарні

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Рівненському, Дубенському та Рокитнівському районах.

23 листопада, близько 18:40 46-річний житель міста Костопіль, керуючи автомобілем «Peugeot Partner», рухаючись автодорогою «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у напрямку міста Рівне, допустив наїзд на пішохода, 20-річного жителя села Олександрія Рівненського району, який перетинав проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Унаслідок ДТП потерпілого із політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення медзакладу Рівного.

А вже через 20 хвилин автопригода сталася у селі Мирогоща Дубенського району. Поліцейські встановили, що 31-річний житель села Семидуби, водій автомобіля «Nissan Qashqai», скоїв наїзд на велосипедиста, 28-річного місцевого жителя, який раптово виїхав на проїзну частину дороги. У кермувальника двоколісного транспортного засобу медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої, садна та запах алкоголю. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення лікарні.

Крім того, до лікарні звернулась 31-річна жителька села Мушні Рокитнівського району. Правоохоронці з’ясували, що ще 22 листопада близько 23 години жінка, керуючи мотоциклом «Bird», у селі Мушні не впоралась із керуванням та з’їхала в кювет. Зі слів потерпілої, одразу не звернулась до медиків, адже почувала себе добре. Утім, вранці через погрішення стану здоров›я викликала «швидку». Жінку із травмами голови госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні обласного центру.

За всіма фактами у поліції відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Двоє водії автомобілів відповідно до медичного освідування були тверезі.

29.11.2018Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 29.11.2018p. 
На головну сторінку