Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №892 від 20.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В селі Тучин відбулися фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!»

В селі Тучин відбулися фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!»

Учні комунального закладу «Тучинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І - ІІ ступенів» Рівненської обласної ради долучилися до чергового етапу фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» із задоволенням завітали у школу, щоб провести для вихованців закладу цікаве і активне дозвілля. Було очевидно, що й діти з нетерпінням чекали змагань. Окрім того, вони підготували багато малюнків на спортивну тематику.

Розпочалося дійство з вітального слова організаторів заходу, які побажали дітям спортивного завзяття, веселих стартів, а всім присутнім – гарного настрою. Зрештою, учасники команд «Безстрашні», «Козаки», «Чемпіони» та «Патріоти» за сигналом судді поринули у спортивне суперництво. Вони вправно виконували проходження кожної естафети. Апогеєм змагань стало для учасників пройти швидко крізь кільця, які були розміщені на дистанціях.

Доки судді підбивали підсумки, захід продовжився реалізацією проекту «Червона картка» у формі гри для глядачів, у якій діти визначали шкідливі та позитивні чинники впливу на своє здоров’я. Після гри відбулася тематична фотосесія, на знак того, що діти обирають активне дозвілля та здоровий спосіб життя.

Завершився захід довгоочікуваним нагородженням. Отже, за результатами спортивних естафет бронзові нагороди дісталися команді «Козаки». Друге місце - у команди «Патріоти». Переможцем змагань стала команда із символічною назвою «Чемпіони». Всі учасники спортивного свята отримали дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від Відділення НОК України у Рівненській області.

20.12.2018



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2018p. 
На головну сторінку