Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №893 від 27.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс незвичайного

Східний гороскоп на 2019 рік (Китайський гороскоп)

Східний гороскоп на 2019 рік (Китайський гороскоп)

Рік Жовтої Свині за китайським гороскопом стартує 5 лютого 2019 року. Це товариська, добродушна і справедливе тварина, яка щедро поділиться з людьми своїми найкращими якостями. Люди стануть життєлюбнішими і почнуть ставитися один до одного більш чуйно, уникаючи конфліктів і розбіжностей. Східний гороскоп на 2019 рік обіцяє примирення, дипломатію і мирні угоди не тільки між людьми, але і главами великих держав. Війни і чвари припиняться, фінансове становище зміцниться, завдяки гнучкому підходу до всіх соціальних і політичних питань.

Покровителька року Свиня підтримає тих, хто вже знайшов своє щастя в особистому житті. Ну, а самотні люди обов’язково зустрінуть в 2019 році свою «другу половинку». Можливі міцні і офіційні відносини. Хтось заради обранця переїде на ПОСТІЙНЕ проживання в інше місто або країну. Головне, нічого не боятися, не озиратися назад і не сумніватися у вірності свого вибору. Східний гороскоп на 2019 рік не залишить закоханих без уваги, турботи і матеріальної допомоги.

В рік Свині багатьом бізнесменам теж належить відправитися за кордон, щоб реалізувати плани і зміцнити своє «місце під сонцем». Вдало пройдуть переговори, відрядження та вигідні угоди. Яскраві і перспективні зміни пророкує східний гороскоп на 2019 рік тим, хто активний та впевнений в своїх діях. Очікується нова сфера діяльності, укладення шлюбу, народження дитини і зміцнення родинних зв’язків.

Для того, щоб стабілізувати фінансову сторону життя, слід відмовитися від великих позик, банківських кредитів та капіталовкладень. Інакше, повернути гроші буде досить проблематично. Як свої, так і чужі. Якщо з’явився «зайвий рубль», то краще витратити його на корисні речі. Наприклад, покупку квартири, машини або бажану подорож.

Східний гороскоп на 2019 рік радить уважніше поставитися до здоров’я. Хоча, Свині властиво «недбале» ставлення до свого організму. Необхідно прислухатися до симптомів хвороби, і ні в якому разі не лікуватися самостійно. Інакше, тільки погіршиться самопочуття. Обережніше з активними і екстремальними видами спорту – можливі переломи, травми серйозні ускладнення.

В цілому, Свиня пророкує всім гармонійний і продуктивний 2019 рік. Адже, не випадково вона завершує гороскопічне коло. Завдання кожного з нас – проаналізувати своє життя, підсумувати виконану роботу та позбавитися від негативу.

Східний гороскоп для Щура

Якщо під час правління Свині (Кабана) Щур залишиться такою ж рішучою і самовпевненою, то їй обов’язково посміхнеться удача. Море перспектив відкриються перед нею, особливо, якщо відкрити свою справу. Гороскоп на 2019 рік Щура радить не скупитися, а вкласти частину грошей у вигідні проекти. Ну, і подбайте про свій зовнішній образ. Чи Давно ви ходили по модних бутіках? Тоді вперед, приміряйте все що сподобалося: костюми, годинник і черевики. Тим більше, що смак у Щура відмінний. Значить, в цьому напрямку можна обійтися без дизайнерів і порад друзів.

В робочому колективі теж постарайтеся провести чистку. З ким спілкуватися і працювати, а кого просто ігнорувати. В любовній сфері гороскоп на 2019 рік Щура рекомендує бути уважнішими, щоб необачно не закохатися і не вискочити заміж за першого зустрічного залицяльника. У вас чудово розвинена інтуїція, тому можна довіритися саме їй. Навесні Свиня (Кабан) обіцяє Щурам пишне весілля, причому, в такому ресторані, що багатії позаздрять. Не хвилюйтеся, життя з обранцем складеться благополучно і щасливо. Ну, а до кінця 2019 року вас шокує новина – в сім’ї з’явиться малюк. Не здумайте розслаблятися і лінуватися, адже напередодні такої події потрібно і ремонт зробити, і машину поміняти і грошей на пелюшки накопичити.

Питання перед Пацюком постане руба – або працювати з ранку до ночі, або зайнятися власним бізнесом. В іншому випадку, достаток вам не світить. Принаймні, у мільйонному розмірі. Гороскоп на 2019 рік Щура радить бути економніше, щоб відкласти суму на потреби сім’ї. Постарайтеся працювати в колективі, а не поодинці. Так ви заробите набагато більше, ніж планували на рік Жовтої Свині (Кабана). Ну, а в грудні можна погуляти на широку ногу. Адже, вам потрібно віддячити партнерів і родичів за моральну підтримку на шляху до приголомшливого успіху.

Східний гороскоп для Бика

Наполегливий і цілеспрямований Бик так хвацько розправиться з конкурентами, що навіть Свиня (Кабан) – покровителька 2019 року, ахне від захвату. Не дивно, адже у вас є всі задатки, щоб без сторонньої допомоги досягти успіху в різних сферах життя. Величезний плюс в тому, що ви любите працювати в колективі, а не поодинці. Адже, так можна проявити свою завзятість, накопичений досвід та якості лідера.

Гороскоп на 2019 рік Бику рекомендує бути обережніше з напором, а в свою команду набирати тільки перевірених і працьовитих партнерів. «Самі з вусами» – це повністю відноситься до Бика. Свиня (Кабан) радить вам відкрити свою справу, застосувавши на практиці геніальні ідеї і заручившись підтримкою впливових особистостей.

В особистій сфері Бику пощастить у тому випадку, якщо він звернеться за допомогою до близьких друзів. Виїжджайте на природу, знайомтеся, веселіться і не втрачайте можливості сказати про свою симпатію вподобаної людини. Багато Биків нарешті зустрінуть свою другу половинку і вирушать в ЗАГС. Вас навіть побутові проблеми не налякають, настільки все складеться благополучно.

Гороскоп на 2019 рік Бику сімейному обіцяє народження дитини. Додаток не буде несподіваним, тому є можливість заздалегідь придбати для малюка. Сміливо продавайте нерухомість і міняйте квартиру на більш просторе житло – будинок або котедж. Фінансове становище не дуже стабільне, але воно Бика не налякає. Навпаки, з’явиться завзяття знайти додатковий заробіток і досягти бажаних цілей.

Гроші люблять тих, хто вміє ними правильно розпоряджатися – це повинні засвоїти Бики в рік Свині (Кабана). Навіть, якщо розкіш і матеріальні цінності для вас не важливі, на саме необхідне все одно потрібно накопичити гідну суму. Гороскоп на 2019 рік Бику передбачає виграш, премію і особистий бізнес. Якщо все зробите в строк, то вже влітку зрозумієте, що працювали не даремно. Щедрість можна проявити по відношенню до тих, хто більше, ніж ви потребує в грошових коштах. Це і родичі, і друзі. Не забудьте пожертвувати суму у благодійний фонд, ну і нагодувати безпритульних тварин.

Східний гороскоп для Тигра

Тигр, як і всі, мріє про щастя і благополуччя, тому проявить перед Свинею (Кабаном) свої найкращі якості – сміливість, силу волі і чесність. Тільки всі ці риси слід приховати від конкурентів, щоб не взяли вас за м’яку і пухнасту кішечку. Гороскоп на 2019 рік Тигра обіцяє море радості та оптимізму, які допоможуть йому вирішити всі нагальні й минулі проблеми. Цілеспрямованість і здоровий азарт принесуть успіх у професійній сфері. Тигр може легко зайняти роль лідера і керівника будь-якого підприємства, а також відкрити свою справу і прийти до фінансових перемог.

Головне, бути дипломатичніше і не гарчати на оточуючих, інакше можна залишитися без підтримки Свині (Кабана) і партнерів у бізнесі.

В амурних справах Тигру доведеться сісти в крісло журі і вибирати «кращого з кращих». Шанувальники долають, а справжнього почуття у вас ніхто з них не викликає. Прикро, але факт. Гороскоп на 2019 рік Тигру не рекомендує бути таким суворим і прискіпливим. Можливо, що щастя поруч, варто лише його розглянути. Ну, а там і до весілля рукою подати, і можна обзавестися потомством. Бажано, провести ревізію не тільки в партнерах, але і всередині себе.

Свиня (Кабан) допоможе розпізнати серед натовпу того, хто складе Тигру гідну партію. Шлюб заради грошей? Ну, це не про вас. Слухайте своє серце, воно не обдурить. Можливо доленосне знайомство влітку 2019 року, до речі, в незвичайному місці – бібліотеці, театрі або на концерті симфонічної музики.

Гороскоп на 2019 рік Тигру сімейному радить подумати про продовження роду. Навіщо зволікати з цією справою, якщо ви з чоловіком вже давно вирішили.

Фінансове становище благополучніше, ніж мріяли. Гроші постійно прибувають, а витрачати їх Тигр вміє. Тим більше, що Свиня (Кабан) радить вкласти частину коштів у придбання квартири або котеджі на березі моря. Як вам така перспектива? Гороскоп на 2019 рік Тигру рекомендує бути уважнішими з готівкою. Поруч можуть виявитися шахраї і корисливі люди, для яких гроші значать більше, ніж дружба і теплі відносини. Ну, а родичам теж допомагайте в міру. Тигр повинен засвоїти гарне правило життя – добро не цінується, від нього люди нахабніють.

Східний гороскоп для Кролика

Гороскоп на 2019 рік Кота (Кролика) радить забути про сором’язливість і стати в сотню разів впевненіше в собі. Тільки таким способом можна позбутися суперників і конкурентів. Тим більше, що ваша голова повна геніальних ідей і планів. Навіщо ж, тримати їх при собі, коли навколо стільки перспектив? Свиня (Кабан) допоможе, чим може, але ви і самі не схибіть. Не відмовляйтеся від переговорів, угод і відряджень. Ну, а на дозвіллі Кота (Кролика) не заважає згадати про свої творчі таланти. Все піде на користь, якщо зроблено з розумом.

В любовній сфері гороскоп на 2019 рік Кота (Кролика) теж радить бути активніше. Не чекайте, коли «друга половинка» сама до вас прийде і зробить пропозицію. Тільки сміливим підкоряються моря і симпатичні обранці – знаєте про це? Хоча, доведеться зіткнутися з негативними моментами. Хтось із шанувальників, виявиться занадто настирливим і ревнивим, будьте з ними ввічливіше.

Інтуїція підкаже Кота (Кролика) в якому напрямку рухатися, щоб зустріти кохану людину. Ну, а якщо відносини будуть по-справжньому щирі і серйозні, то не зволікайте з весіллям. Погодьтеся, що взаємне почуття сьогодні вдень з вогнем не знайдеш. Гороскоп на 2019 рік Кота (Кролика) радить подумати про потомство. Якщо це питання для вас з чоловіком актуальне, то не треба відкладати його на майбутнє.

Грошові проблеми в рік Свині (Кабана) будуть такими мізерними, що ви їх навіть не помітите. Ви зможете накопичити хорошу суму, якої вистачить і на покупки для дому, і на подорожі, і на розваги. Тільки пам’ятайте, що працювати доведеться багато. Фінанси з небес не посиплються, ви не казці живете. Гороскоп на 2019 рік Кота (Кролика) рекомендує бути економніше, особливо, якщо хочете стати володарем нової машини або квартири. Покладіть гроші під відсотки, тоді потреби у цих купюрах не будете до кінця грудня.

Східний гороскоп для Дракона

Успіх і удача будуть переслідувати Дракона на кожному кроці. Але це так приємно, що можна не думати про проблеми і відкинути всі сумніви. Гороскоп на 2019 рік Дракону рекомендує будувати грандіозні плани, всі вони здатні реалізуватися. Особливо, якщо ви будете робити все з часткою оптимізму і без підтримки оточуючих. Кар’єра різко вона зметнеться вгору, з’являться нові вигідні пропозиції, а улюблене хобі почне приносити дохід. Дракону-бізнесмену не заважає купити собі дорогий костюм, годинник і портфель, адже посада директора зобов’язує. Свиня (Кабан) радить вам бути обачнішими з конкурентами, а також менше довіряти пройдисвітам і брехунам. Адже, вони можуть влаштувати такі підступи, які підірвуть авторитет Дракона на довгий час.

Гороскоп на 2019 рік Дракону пророкує «солодке» особисте життя, яке навіть ложка дьогтю не зіпсує. Може бути, пора позбавитися від настирливих залицяльників, щоб у натовпі розглянути одного, і гідного? Тим більше, що самотній Дракон вже добряче втомився від легких романів і флірту. Вам захочеться серйозних і міцних відносин, а також створити сім’ю і продовжити рід. Свиня (Кабан) радить Дракону шукати свою людину серед тих, хто близький йому за духом та інтересами. Сімейні пари в 2019 році вирішать урізноманітнити своє життя, візьмуть путівку на море і розширять житло. До речі, про дачу з лазнею не забудьте.

Фінансова сфері виявиться такою міцною, що Дракону захочеться відразу ж витратити всі накопичені гроші. Не поспішайте, будь ласка, інакше залишитеся без рубля на особистому рахунку. Гороскоп на 2019 рік Дракону приготував кілька сюрпризів і великий виграш. Постарайтеся до червня економити, а потім відпочити за кордоном або вкласти кошти у власний бізнес. Тим більше, що конкуренція вам не загрожує, а ділові партнери будуть всіляко допомагати вашому збагаченню. Дивно, адже ви їх про це навіть не просили. Головне, щоб сам Дракон не вдарився в махінації і авантюри. Навіть найменший ризик може завести вас в 2019 році в тупикову грошову ситуацію.

Східний гороскоп для Змії

Про таланти Змії в 2019 році дізнається весь світ. Тим більше, що вони такі неординарні, що можна позаздрити. Головне, не ховатися в тіні, а заявити про себе в голос. І не вірте в те, що вас не люблять і не цінують. Гороскоп на 2019 рік Змії радить відразу ж знайти взаєморозуміння зі Свинею (Кабаном), щоб досягти успіху на будь-якому терені. Розумова робота повинна бути в пріоритеті, вона дозволить впровадити ідеї і розширити межі творчої діяльності. Високих досягнень Змія доб’ється в науці, бізнесі та політиці. Якщо буде сміливо висловлювати свої думки, не озираючись на минулі помилки.

Професійна сфера Змії буде радувати і надихати, але повного задоволення в житті все одно немає. Звичайно ж, не вистачає любові – взаємної і щирої. Не дивлячись на те, що Свиня (Кабан) регулярно знайомить вас з новими шанувальниками, серед них немає бажаного. Гороскоп на 2019 рік Змії радить уважно дивитися по сторонам. Може бути, «друга половинка» сама вас давно шукає. Влітку може статися доленосна зустріч, тому Змії не слід відкладати «на потім» похід в РАГС. Сімейні пари восени 2019 року стануть ще міцнішими і щасливішим – народження малюка переверне їх життя, і відносини, в кращу сторону.

Мови не може бути про фінансову кризу або позиках, адже ситуація з грошима у Змії на висоті. Ви навіть жодного разу не згадаєте, що можна взяти кредит або опинитися в боржниках. Гороскоп на 2019 рік Змії передбачає стабільний дохід, премії і підробіток в інтернеті. Тільки купіть собі новий об’ємний гаманець, щоб скласти всі зароблені купюри. Звичайно ж, теж доведеться витрачатися. Особливо, на родичів, домашні потреби і відпочинок. Не переживайте, потік фінансів буде такий сильний, що можна придбати котедж на морському березі і розкішний кабріолет.

Східний гороскоп для Коня

Галопом по Європах і рідними просторами летіла Конячка, що навіть не помітила, що біля керма замість Собаки вже гордо стоїть Жовта Свиня (Кабан). Покровителька буде прихильною до вас, як ні до кого іншого, тому що розуміє, що ви особистість цілеспрямована і наполеглива. Значить, будь-які проблеми і перешкоди на шляху до перемоги їй не страшні. Гороскоп на 2019 рік Коня радить бути обережним, щоб ні шахраї, ні конкуренти не зробили підніжку. Постарайтеся з усіма налагодити теплі стосунки, щоб привернути до себе надійних партнерів і зробити кар’єру. Особистий бізнес відкриє масу перспектив і додасть упевненості в завтрашньому дні.

Чарівні і виховані Коні в любовній сфері зможуть отримати те, до чого прагнуть. Суперники не можуть і слова сказати зайвого, тим більше, викликати вас на дуель. Бажаючих укласти з вами шлюб буде так багато, що ви самі нарешті зважитеся на важливий крок у особистому житті.

Гороскоп на 2019 рік Коня рекомендує бути уважним, щоб не створити сім’ю з корисливим і лицемірним партнером. Ну, а щоб весілля було пишне і веселе, запросіть тамадою Свиню (Кабана). Вона профі в організації таких заходів. Сімейним Конячкам потрібно подбати про побутові й грошові питання.

За наявність грошових коштів сильно не переймайтеся. Краще відразу ж розрахуйте, на що і як витратити. Інтуїція підкаже Коню, куди вкласти фінанси, щоб до кінця року Свині (Кабана) жити безбідно. Очікуються не тільки вигідні контракти, але і пропозиції попрацювати за кордоном. Гороскоп на 2019 рік Коня радить бути щедрим, якщо сума прибутку зашкалює. Подумайте про тих, хто більше, ніж ви, потребує фінансової підтримки. Головне, не ризикуйте і не вступайте в авантюри. Ну, і навіть подумки обходьте стороною казино та інші гральні заклади.

Східний гороскоп для Кози

Гороскоп на 2019 рік Кози (Вівці) не обіцяє жорсткої конкуренції, адже всі заздрісники і вороги залишилися в минулому. Ви так спритно з ними розправилися, що навіть нудно стало. Хоча, вам не потрібно битися і лаятися в рік Свині (Кабана), Навпаки, чим миролюбніші і м’якші ви будете, тим більше надійних партнерів і друзів привернете до себе. Душевний спокій для Кози (Вівці) буде понад усе, тому можна зайнятися не тільки основною роботою, але і знайти хобі для радості. Той, хто добре попрацює, чудово відпочине! Влітку 2019 року можете відправитися на морський курорт, де є все для відновлення сил і пошуку пригод.

Коза (Вівця) відрізняється пристрасною і волелюбною натурою, тому в 2019 році сумно їй не буде. Навколо стільки симпатичних кавалерів, що хоч складай список, до кого першого піти на побачення. Вам варто лише спокусливо підморгнути, як шанувальник буде убитий наповал.

Гороскоп на 2019 рік Кози (Вівці) радить більше слухати серце, а не робити висновки після кожного романтичного знайомства. Придивіться до тих, хто відноситься до вас щиро і не грає почуттями. Можливо, що це і є ваша «друга половинка». Рік Жовтої Свині (Кабана) дуже врожайний на новонароджених, тому намотайте це на вус.

Надлишку грошей не буде, але і потребу в купюрах Коза (Вівця) теж не має наміру. І правильно, адже робота є, контракти підписані, а пропозиції сиплються на вас, як теплий літній дощик. Не забувайте радитися зі Свинею (Кабаном) перед тим, як укласти чергову угоду або вкласти кошти в бізнес. Гороскоп на 2019 рік Кози (Вівці) рекомендує бути обачнішими, щоб шахраї не вивідали у неї секрет фінансового успіху. Ну, і скупитися теж не варто. Особливо, якщо в борг попросять близькі родичі. Тим більше, що Коза (Вівця) давно мріяла оселитися в своєму будинку, на березі річки і розвести сад-город. Все вийде, якщо почнете збирати гроші вже на початку лютого 2019 року.

Східний гороскоп для Мавпи

Життєрадісні та азартні Мавпи відразу ж подружаться з покровителькою 2019 року Земляною Свинею (Кабаном). Ви можете сміливо жартувати і блазнювати перед нею, але тільки не проявляйте ці якості перед своїми партнерами. Вони можуть трактувати ваша поведінку як легковажну. Гороскоп на 2019 рік Мавпі радить бути відповідальнішими і працелюбнішими в роботі. Особливо, у творчих проектах. Можете зайнятися своїм бізнесом і брати участь у громадських заходах. Креативні методи та активність варто застосовувати Мавпі у співпраці з західними партнерами.

Гороскоп на 2019 рік Мавпі рекомендує бути обережнішими у спілкуванні і з колишніми коханими. Вони почнуть вас ревнувати, щось пред’являти і контролювати кожен ваш крок. Отже, постарайтеся бути в стороні від усіляких спокус і авантюрних пропозицій. Інакше, не влаштуєте своє особисте життя, а так і будете стрибати з гілки на гілку, в пошуку другої половинки. Одиноким Мавпам влітку 2019 року посміхнеться шанс познайомитися з симпатичним партнером. Якщо справа дійде до весілля, то відкиньте сумніви – це ваш чоловік. Сімейним парам Свиня (Кабан) передбачає поповнення. Пелюшки, сорочечки і дитячі іграшки – ось на що доведеться витратити чимало грошей. Але це ж, приємне заняття, чи не так?

Ситуація з фінансами нічим не затьмарена, як обіцяє гороскоп на 2019 рік Мавпи. Гроші будуть надходити на ваш рахунок регулярно і в гідній кількості. Головне, не відмовлятися від вигідних контрактів і угод, а також економити на покупках. Щедра і, часом, марнотратна Мавпа не може накопичити навіть мінімальну суму. Кошти в рік Свині (Кабана) вам знадобляться на облаштування житла, ремонт машини й інші побутові потреби. Ну, а що стосується шопінгу і подорожей, то тут слід включити практичний підхід навіть до дрібних витрат.

Східний гороскоп для Півня

Якщо раніше проблеми обходили вас стороною, то в рік Свині (Кабана) доведеться справлятися з ними в швидкому темпі. Гороскоп на 2019 рік Півневі рекомендує бути у всеозброєнні, щоб все було регламентовано – робота, відпочинок і веселі посиденьки з друзями. Вже годі сподіватися на когось і бути легковажним. Пора братися за розум, діяти рішуче і грати за правилами. Візьміть приклад з господині 2019 року, яка без діла не сидить. Доведеться займатися не тільки великими проектами, але і рутиною роботою. Якщо використовуєте творчі таланти, то успіх і прибуток не змусить себе довго чекати. Отже, Півню можна начистити крильця і шпори до блиску, щоб постати перед оточуючими у всій своїй природній красі. Тим більше, що чарівності і комунікабельності вам не позичати.

Гороскоп на 2019 рік Півневі рекомендує написати на листочку всі свої бажання, щоб реалізовувати їх в порядку черги. В особистій сфері удача прийде відразу ж, якщо бути наполегливіше й ініціативніше. Тільки не мрійте про ідеального обранця, а придивляйтеся до тих, хто скромний і сентиментальний по натурі. Такий обранець може скласти Півневі прекрасну і, головне, надійну партію. Свиня (Кабан) радить почитати літературу з психології, щоб зустріти справжню любов. Не вірте в казки в 2019 році, а живіть реальністю і працюйте над собою. Ну, а якщо відносини здаються вам серйозними, то беріть обранця під ручку і вирушайте в ЗАГС. Сімейне життя подарує Півня масою радості і щастя. Особливо, коли народиться перша і довгоочікувана дитина.

Що стосується грошей, то в рік Свині (Кабана) їх буде в пристойній кількості. Півень буде витрачати та заробляти, збирати і ходити по магазинах. Головне, будьте обережніше, щоб шахраї і злодії не дізналися про ваш сейф з фінансами. Гороскоп на 2019 рік Півневі рекомендує зберігати кошти в банку, але не у скляній звичайно ж. Покладіть їх під відсотки, щоб вже влітку дозволити собі розваги, подорож і гідний відпочинок на морі. Про те, яку зарплату і премію отримуєте, нікому не кажіть.

Східний гороскоп для Собаки

Удача буде простувати за Собакою по п’ятах, якщо вона в потрібній кількості проявить свою щедрість і добродушність. Тільки не намагайтеся осягнути неосяжне і роздаровувати свої почуття всім підряд. Гороскоп на 2019 рік Собаці пророкує благополучний період, але для досягнення цілей потрібно неабияк попрацювати.

Тоді не потрібно буде голодувати, і просити допомоги. Навпаки, Свиня (Кабан) візьме над вами опікунство і віддасть по заслугах за проведену роботу. Собаці треба бути щедрим на любов і гроші, особливо, якщо все це буде потрібно близьким людям. Життя стане яскравішим і перспективнішим, коли ви самі спробуєте розмалювати у її соковиті тони.

Гороскоп на 2019 рік Собаці обіцяє довгоочікувану і взаємну любов. І нічого придумувати для зваблювання обранця не потрібно, адже почуття буде щирим і міцним. Але, якщо не станете ігнорувати мудрі поради Свині (Кабана), то особисте життя влаштується по вищому розряду. Суперники і заздрісники будуть лікті кусати, та пізно. Собака вирішила і зробила! У сенсі, організувала весільне торжество в самому шикарному ресторані міста. Серед гостей впливові люди, родичі і найкращі друзі. До кінця 2019 року подбайте про розширення житла, адже очікується поповнення в сімействі.

Собака схопиться за голову – скільки на все це потрібно фінансово?! Не хвилюйтеся, Свиня (Кабан) допоможе, чим може. Ну, і на тарілочці принесе вам вдалий лотерейний квиток, головне, не забудьте перевірити числа. Гороскоп на 2019 рік Собаці рекомендує укладати контракти і їздити у відрядження. Якщо будуть потрібні капіталовкладення, то тут без допомоги юриста не обійтися. Спочатку проконсультуйтеся з ним, а потім відкривайте свій бізнес. Витрачати грошики, звичайно ж, приємно, але загрожує серйозними збитками. Краще Собаці відкласти велику суму на відпустку, щоб поїхати в середині літа до теплого і вабить моря.

Східний гороскоп для Свині

Щастя – вагон і маленький візок! Так можна охарактеризувати життя Свині (Кабана) в 2019 році. І що ж тут дивного? Адже, біля керма стоїть ваша найближча родичка, значить, можна сподіватися на підтримку з усіх сторін. Від конкурентів лише бліда тінь залишиться, коли вони побачать, з ким ви розгулюєте під ручку. Гороскоп на 2019 рік Свині (Кабана) обіцяє гідну посаду з усіма наслідками, що випливають з неї наслідками – пошаною, високим окладом і перспективами. Не заважає завести вигідні знайомства, а також активно рекламувати свої таланти. Успіх забезпечений тим, хто в нього щиро вірить. Ну, і прикладає зусилля для досягнення цілей.

В особистому житті Свині (Кабана) доведеться зробити сортування серед шанувальників. З кимось потрібно залишитися друзями, а до когось проявити справжнє почуття. Самі вирішуйте, що вам потрібно – недовгі романи або серйозні стосунки? Гороскоп на 2019 рік Свині (Кабана) рекомендує придивитися до партнера, який давно домагається вашого розташування. Цей чоловік справді вірний і відкритий, що і потрібно для сімейного життя. До речі, про Свиню (Кабана), який вже давно перебуває в статусі «чоловік». Подумайте про продовження свого «свинячого» роду, розширюйте житло і не забувайте відпочивати разом з родиною. Будь-які дрібниці стануть в радість, якщо ви постараєтеся влаштувати побут з комфортом самостійно і без зайвих хвилювань.

Економити в 2019 році потрібно, але не до такої міри, щоб навіть лимонаду з кексом не спробувати. Грошей вистачить на все, що заплановано, а от збільшити дохід можна тільки активною роботою. Відкрийте свій бізнес, як радить гороскоп на 2019 рік Свині (Кабана), щоб взагалі ні в чому не потребувати. В такому випадку, ви зможете допомогти родичам, дати частину коштів у борг друзям і навіть під відсотки в банк пару мільйонів покласти. Мріяли поїхати на Балі? У чому ж справа, купуйте путівку в середині літа і летіть собі, на здоров’я і задоволення. Про роботу забувати не потрібно навіть на відпочинку, адже саме вона ваша «годувальниця і поїлиця» в 2019 році.

27.12.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2018p. 
На головну сторінку