Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №893 від 27.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

У Рівному визначаються з духовними цінностями українців

У Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного відбувся круглий стіл «Духовні цінності: минуле і майбутнє українців», організований Рівненською єпархією Православної Церкви України на чолі з архієпископом Рівненським і Острозьким Іларіоном, РОО Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, Громадським об’єднанням «Інститут української національної ідеї».

Про те, яким є і яким буде українське суспільство, які духовно-моральні принципи слід обрати для подальшого формування нації, якими мають бути ролі сім’ї, освіти й Церкви у вихованні нового покоління обговорюють науковці, освітяни, представники влади і духовенство.

Звертаючись із вітальним словом до учасників форуму, міський голова Володимир Хомко зауважив:

- Перед суспільною мораллю, перед духовними цінностями українця сьогодні стоїть багато викликів. Сучасний світ пропонує чимало спокус, а інформаційний простір переповнений негативізмом і низькопробним продуктом, розрахованим на примітивні потреби. Тож українцям важливо визначитися: яким шляхом ми маємо йти далі, якими мають стати наші базові цінності, щоб наше суспільство було здоровим, щоб у нашої держави було щасливе майбутнє.

27.12.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2018p. 
На головну сторінку