Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №275 від 18.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ожила казка...

Новорічна Веселка в "Ладоньках"

Новорічна Веселка в "Ладоньках"

От і закінчуються новорічно-різдвяні свята. Хоча довгоочікуваний сніг так і не порадував діток і не навіяв зимового настрою, але традиційна новорічна казка, до якої щороку запрошує зразкова студія “Ладоньки”, створила незабутнє, яскраве новорічне шоу. Може, тому, що на сцені були задіяні майже 100 маленьких акторів, наймолодшому з яких - 2,5 року.

Новий рік святкувало домашнє птаство. Чарівні жовтенькі курчата, охайні біленькі гусенята, екзотична пава (Дарія Платонова), хазяйновитий півень (Юра Могалюк) та симпатична курочка (Дарія Трофимчук) - усі вони артисти зразкового танцювального ансамблю “Кралечка”. Хазяйнувала на казковому подвір’ї сварлива господиня (Людмила Ворон), яка була закохана у своїх гусей, і добродушний дід (Андрій Панащук), який понад усе любив своїх курочок. До них завітали чарівні рожеві поросятка, що подорожували до країни Веселки, де на них чекали несподівані пригоди у країні чорнющих хитрющих котів на чолі з Феєю Темного Царства (Іриною Свиридюк).

Справжню бурю емоцій викликала поява кумедних, милих яєць, яким усього по три роки і одне з яких у фіналі казки перетворилося на золоте.

Яскраві декорації, професійне ефектне освітлення, чудове музичне оформлення, різнобарвні костюми, талановито поставлені танцювальні та пісенні номери, що були зрозумілі і дорослим, і малюкам. Закінчувалася казка яскравим видовищем у країні Веселки, де сама Королева Веселкового Царства (Людмила Трофимчук) побажала всім рівнянам жити яскравим, кольоровим, щасливим життям. До неї приєдналися і творці цієї казки: головний режисер та керівник зразкової студії “Ладоньки” Людмила Панащук, Вікторія Кондратюк, Ірина Свиридюк, Людмила Ворон, Ірина Василенко, Яна Гербольд, Ірина Дячук, Людмила Трофимчук.

До речі, студія “Ладоньки” стала “Гордістю міста-2006” як найкращий колектив культури, бо він дійсно найкращий, адже неодноразово створює і дарує місту такі новорічні феєрії, які запам’ятовуються на все життя.

Хочеться сказати найтепліші слова людині, яка завжди допомагає студії “Ладоньки” при створенні всіх дійств і свят - директору Миколі Васильовичу Панащуку та колективу Палацу культури.

18.01.2007



Рівне-Ракурс №10 від 18.01.2007p. 
На головну сторінку