Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №897 від 24.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Об’єднав країну: Ляшка висунули в Президенти люди від Сходу до Заходу

Об’єднав країну: Ляшка висунули в Президенти люди від Сходу до Заходу

Вчителі з Чернігівщини, лікарі з Рівненщини, фермери з Черкас, волонтери з Маріуполя, викладачі зі Львова та люди з інвалідністю з Києва – вся країна підтримала Олега Ляшка кандидатом в Президенти України під час з’їзду Радикальної партії. Не даремно захід відбувся напередодні 100-ї річниці підписання Акту злуки – як тоді, так і зараз є потреба у об’єднанні країни і майбутній президент повинен це зробити, каже лідер РПЛ.

За висунення Олега Ляшка на цю посаду одноголосно проголосували півтори тисячі делегатів. Люди засвідчували свою прихильність лідеру Радикальної партії як особисто на зібранні, так і під час включень із регіонів.

Фермер з Черкас Ігор Усик розповів у відеозверненні, що почав свою справу 5 років тому. Без жодної копійки державної допомоги облаштував виробництво козиного сиру. Каже, без прийнятого за ініціативи Олега Ляшка мораторію на продаж землі вже б давно закрився.

«Ми хочемо розвинути і збільшити своє поголів’я до 100 кіз, але для цього нам потрібна державна допомога, якої зараз держава не надає фермерським господарствам. Одна надія – на Олега Ляшка. Ми підтримуємо його ініціативи для розвитку села. Я хотів продати свій земельний пай, але завдяки прийнятому мораторію на продаж землі, цього не зробив. Ми, черкащани, найкращої кандидатури в Президенти України не бачимо, крім Олега Ляшка», - сказав фермер.

Ветеран АТО Олексій Кошевець подякував лідеру РПЛ, що він з перших днів агресії на Сході був на передовій. Боєць переконаний, тільки такий Президент, як Олег Ляшко, здатен повернути окуповані території України.

«З 2014 року Олег Ляшко постійно знаходився з нами: або приїздом своїм, або технікою, яку він нам давав, або провіантом, який нам надходив. Це єдиний політик, який був постійно на зв’язку. Це єдина людина в політиці, яка не побоялася приїжджати до нас на фронт. Сотні бійців надихав цей політик на бої, які тоді точилися. На сьогоднішній день це єдиний політик, який може дивитися сміливо в очі військовим, добровольцям, тому сотні добровольців і військових підтримують Олега Валерійовича», - підкреслив ветеран АТО.

Підтримують Олега Ляшка і освітяни. Викладач зі Львова Андрій Лозинський вважає патріотизм і національну ідею політика натхненням для всіх.

«Утвердження сучасного громадянського суспільства неможливе без таких важливих складових, як національна ідея і патріотизм. Саме завдяки принциповій національній позиції Олега Ляшка в Верховній Раді був прийнятий закон про мови. Саме завдяки твердій національній позиції Олега Ляшка був прийнятий закон про визнання бійців ОУН-УПА воюючою стороною у Другій світовій війні, що надзвичайно важливо для нас, галичан. Ми, львів’яни, однозначно підтримуємо і висуваємо Олега Ляшка кандидатом в Президенти», - зазначив Лозинський.

Підтримують лідера РПЛ і люди з інвалідністю. Вірять, що тільки він зможе привернути увагу держави до їхніх проблем і зробити їхнє життя в Україні повноцінним. Саме Ляшко запропонував зараховувати догляд за недієздатними родичами в стаж і платити за це мінімальну зарплату.

«4 роки тому я почув слова Олега Ляшка. Тоді він сказав: «Інвалідність – це не вирок долі і не привід для людей відгороджуватися від них бар’єром». Це дійсно – «золоті» слова! Це слова чоловіка, який сприймає до серця той біль, який відчувають люди з інвалідністю, ветерани, пенсіонери. Для всіх людей з інвалідністю в Україні остання надія – це Олег Ляшко, який словом, ділом, роботою змінить ставлення до людей з інвалідністю. Я в це вірю!», - зі сльозами на очах розповів голова громадської організації людей з інвалідністю Юрій Федун.

Підтримали висунення кандидатом в Президенти Олега Ляшка і митці країни – Герой України Анатолій Паламаренко та поет-пісняр Вадим Крищенко. Свою прихильність політику висловили оригінально, у віршах.

Політик розповів, що йде в Президенти для того, що подолати бідність, підняти економіку, навести лад в державі та дати шанс кожній дитині реалізуватися в рідній країні, а не виїжджати на заробітки за кордон. В числі перших своїх кроків на цій посаді Олег Ляшко обіцяє скоротити кількість депутатів з 450 до 250, міністерств – з 20 до 10, скасувати посаду прем’єра, привести молодь до влади, радикально підняти зарплати, в першу чергу, освітянам та медикам, закріпити назавжди землю за фермерами, а за корупцію… розстрілювати. Політик каже, що буде жорстким, але справедливим Президентом і перетворить Україну на країну можливостей для всіх.

24.01.2019Аліна ПІКАЛЮК *



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2019p. 
На головну сторінку