Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №899 від 07.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

На Рівненщині поліцейські затримали чотирьох крадіїв

Повідомлення про викрадення майна у селі Заріцьк та селищі Клевань до поліції надійшло другого лютого.

Про крадіжку із приміщення котельні, яке використовувалося під склад, повідомив до поліції 37-річний житель Клевані. З’ясувалося, що 20-річний місцевий житель, який раніше працював у заявника та звільнився, вирішив його обікрасти. Спочатку поцупив із приміщення перфоратор та три світильники, які разом із напарниками, 18-ти та 19-річними жителями села Олишва, здали у ломбард, а на виручені кошти розважалися.

Такий спосіб збагачення усім трьом сподобався, тож вирішили навідатися на склад іще раз. Утім, на місці чергував працівник. 20-річний парубок запевнив його, що досі працює на приватного підприємця, який наказав привезти 19 світильників. Тож молодики на таксі знову завезли їх в ломбард і продовжили розваги. Загальна сума «заробітків» становила майже шість тисяч гривень. Того ж дня всіх трьох викрили поліцейські та розшукали в одному з місцевих торгових закладів, коли ті скуповували товари для власних потреб. Усе крадене майно вилучили та повернули власнику.

Також близько 10 години 60-річний рівнянин, власник помешкання у селі Заріцьк, виявив крадіжку. Невідома особа, пошкодивши навісний замок дверей підсобного приміщення та викрала металобрухт.

Оперативники Рівненського відділення поліції встановили, що до крадіжки може бути причетний 35-річний місцевий мешканець, який ніде не працює, зловживає алкогольними напоями та неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за дрібні правопорушення. Поліцейські також з’ясували, кому зловмисник збув крадене майно, вилучили його повернули власнику.

За обома фактами крадіжок, вчинених з проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні злочину.

07.02.2019Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2019p. 
На головну сторінку