Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №905 від 28.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як купити квартиру в новобудові зі знижкою?

Як купити квартиру в новобудові зі знижкою?

Придбання житла - це завжди великі суми грошей, і кожному хочеться заощадити, щоб купити квартиру дешевше. Якщо ви вирішите купити новобудову, то її вартість може здатися вам завищеною. Однак на практиці первинний ринок дає можливість своїм покупцям заощадити круглі суми грошей. Як же купити новобудову дешевше?

Етап котловану

Найчастіше новобудови коштують набагато дешевше на етапі котловану. Якщо ви підпишіть договір із забудовником на ранньому етапі будівництва, то зможете заощадити до 30% від вартості квартири. Ціна новобудови на стадії котловану може бути прийнятною для середнього сегмента покупців.

Вигідні пропозиції забудовників

Обов'язково, збираючись придбати квартиру від забудовника http://nivki-park.com.ua/kvartyry/ дізнайтеся, які на даним момент діють акції та спеціальні пропозиції від будівельних копаній. Так, наприклад, намагаючись завоювати довіру покупців до нового житлового проект, забудовник може продавати квартири в будинку першої черговості з великою знижкою.

Або навпаки, будівельна компанія може запропонувати непогану знижку на квартири, які довго не продаються. Також забудовники часто продають неліквід за низькою ціною. Це може бути квартира без балкона, або кутова, або з вікнами на козирок магазину.

Квартира на околиці

Все більше покупців віддають перевагу новобудовам, побудованим на околиці міст. Це пояснюється дуже просто - таке житло коштує набагато дешевше, а інфраструктура нових житлових масивів розвивається настільки швидко, що можна користуватися всіма благами мегаполісу і жити на лоні природи.

Готівковий розрахунок

Обов'язково дізнайтеся у забудовника, не погодитися він зробити знижку, якщо ви будете оплачувати всю суму відразу готівкою. Дуже часто будівельні компанії йдуть назустріч таким клієнтам, і дають непогану знижку.

Купівля в грудні

Зазвичай перед новорічними святами забудовники проводять вигідні акції і продають своє житло трохи дешевше. Справа в тому, що в грудні-січні традиційно падає попит на квартири, і забудовники за всяку ціну намагаються заманити покупця.

28.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2019p. 
На головну сторінку