Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №908 від 15.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

«Красотка потрібна?»

Або Яким повинен бути постачальник посуду для барів, кафе, ресторанів?

Плануючи відкрити свій власний бізнес в сфері громадського харчування, необхідно врахувати ряд моментів, з якими неминуче зіткнетеся, проблем і питань, які обов'язково потрібно вирішити, а також досвід чужих помилок, яких варто уникнути. Але ось уже ви вже визначилися з приміщенням, до дрібниць продуманий стиль закладу, радує око вишуканий інтер'єр.

А місто пило коктейлі пряні ...

Саме час подумати про тих деталях, без яких всі ваші задуми можуть залишитися незатребуваними. А значить вам необхідна посуд для бару, без якої немислиме справити належне враження на відвідувачів. Навіть якщо ви - власник ресторану, саме його бар є тим особливим місцем, де найчастіше і зупиняється відвідувач. Від того, які висновки він зробить, залежить його рішення - пересісти за ресторанний столик сьогодні, через кілька днів прийти ще раз або більше ніколи не заглядати в цей заклад.

Вам також необхіден посуд для кафе і ресторанів в залежності від типу вашого закладу, який здатен стати тим обличчям, що послужить візитною карткою для відвідувачів. Відшукати надійного і перевіреного постачальника посуду для свого закладу - це значить знайти такого партнера, який гарантує якість продукції, що поставляється посуду і що дуже важливо - її необхідну кількість. Власнику неодмінно варто враховувати істину, що саме посуд - це те, що незмінно вимагає постійного оновлення. І навіть до барів і кафе, де приплив відвідувачів відрізняється динамікою, це відноситься більше. Шейкер для бара, посуд - сама досконалість, то кожен напій або страву, здасться божественним. Щоб не помилитися і завжди бути впевненим у якості купується посуду, візьміть собі за правило довіряти тільки солідним і перевіреним постачальникам.

Точно в ціль разом з посудом від bartrigger.com.ua

Неякісна посуд здатна зіпсувати всю картину навіть найоригінальнішого вигляду вашого закладу. Відмінні варіанти різноманітних виробів, так необхідних для вишуканої сервіровки ресторанних столиків, ваших барів і затишних милих кафе, пропонує компанія BarTrigger (bartrigger.com.ua). Весь її асортимент здійснюється під знаком контролю для клієнта. А це означає, що вам гарантовано саме висока якість виробів, на яке ви розраховуєте. Посуд компанії здатна задовольнити ті вимоги, які є обов'язковими для її використання в барах, кафе і ресторанах, тобто саме в тих місцях, куди приходять відпочити, отримати насолоду від життя.

Вибираючи постачальника посуду для свого закладу, неодмінно враховуйте, що асортимент товарів, який він пропонує клієнту, тобто вам, повинен бути: широким, якісним, за прийнятною ціною, а сервіс - бездоганним. Тільки так ви вбережете себе від неприємних моментів, коли затримується доставки або столові прилади розукомплектовані, келихи і чарки не відповідають дизайну тарілок. Врахуйте, що дешево - не завжди означає першокласно. Щоб зайвий раз не переконуватися в істині, що скупий платить двічі, виважено підійдіть до вибору постачальника посуду, націлюючи себе на довгострокову співпрацю з ним. Саме це непорушна істина вашого успіху.

15.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 15.04.2019p. 
На головну сторінку