Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №909 від 18.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Японські інвестори зацікавлені у співпраці з Рівненщиною

Японська компанія «Марубені» зацікавлена у налагодженні співробітництва та в залученні інвестицій для реалізації інфраструктурних проектів на Рівненщині.

Представництво «Марубені Корпорейшин» в Україні виступило ініціатором зустрічі із керівництвом області.

Голова облдержадміністрації Олексій Муляренко та голова представництва Акіяма Тецуо обговорили можливі перспективи співпраці на прикладі імплементації інвестиційних проектів.

«Ми плануємо активно брати участь в інфраструктурних проектах, які будуть сприяти підняттю рівня життя населення України», - розповів Акіяма Тецуо.

Під час зустрічі йшлося про інфраструктурні та екологічних проекти, зокрема, утилізацію твердих побутових відходів, рекультивацію існуючих сміттєзвалищ, будівництво сміттєспалювальних заводів з ко-генерацією.

Нагадаємо, японська торгова компанія «Марубені» спеціалізуються на імпорті в Україну сільськогосподарської техніки, хімії та великогабаритних шин для гірничодобувної промисловості. Вони реалізують в нашій державі цільові екологічні та інфраструктурні інвестиційні проекти. Також компанія пропонує дешеві кредити для реалізації енергозберігаючих заходів і будівництва сміттєспалювальних заводів за власною технологією.

18.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 18.04.2019p. 
На головну сторінку