Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №910 від 25.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Перший старт» у Сарненському районі

«Перший старт» у Сарненському районі

Продовжується нагородження переможців конкурсу «Зимова фортеця», що проходив у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в дошкільних навчальних закладах Рівненської області. Для того, щоб відзначити всіх призерів, організатори заходів регулярно відвідують ці навчальні заклади.

Цього разу працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали в дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) «Казка» с. Костянтинівка Сарненського району.

Але традиційно, крім урочистостей з нагородження, проводяться спортивні змагання між місцевими вихованцями «Перший старт». На кожному етапі спортивного конкурсу діти отримували відповідні завдання та різноманітний інвентар, використовуючи який, їм потрібно було якомога швидше подолати певну дистанцію і передати естафету наступному учаснику. Крім позитивних емоцій юних спортсменів та вболівальників, переможці та призери отримали заслужені відзнаки від організаторів свята.

Не залишився без нагород і сам заклад. За здобуте третє місце в обласному конкурсі «Зимова фортеця» гості вручили переможцям кубок, диплом та призи від Відділення НОК України в Рівненській області. Такими ж нагородами було відзначено і Костопільський дошкільний навчальний заклад № 3 «Сонечко», що також зайняв третє місце у цьому конкурсі.

Крім того, організатори скористались можливістю нагородити переможців, що посіли другі місця в обласному конкурсі «Зимові рекорди» у номінації «Лижі», Чабельську загальноосвітню школу І - ІІ ступенів Селищенської сільської ради Сарненського району Рівненської області та Сарненський педагогічний коледж Рівненського державного гуманітарного університету. Також, нагороди були вручені сектору молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації за перше місце в обласному етапі Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима».

25.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 25.04.2019p. 
На головну сторінку