Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №913 від 16.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Шість фактів про їжу, яку люблять красені Голівуду

Хтось із відомих акторів не може встояти перед сосисками. Хтось куштував цвіркунів. А хтось із найбажаніших чоловіків ХХІ століття полюбляє… бананові фрикадельки! А тепер – докладніше…

Бред Пітт – віднедавна вегетаріанець. Любов до рослинних страв прищепила йому дружина Анджеліна Джолі. А от раніше актора ловили на «зраді» американській кухні. Його «коханкою» стала гречанка із її салатами, полуничним фраппе та картоплею. На деяких сходинках життя до його раціону входили гамбургери, піца і навіть цвіркуни! А ще Бред Пітт ласун, але солодощі вибирає легкі – із свіжими ягодами та фруктами.

Улюблений алкогольний напій Джонні Депа – шотландський віскі та абсент. Що ж до продуктів харчування, то Джонні Депп вирощує овочі на території власного маєтку. Часто його можна побачити з тарілкою макаронів з морепродуктами, зокрема запеченими мідіями під сиром в часниковому соусі. А ще – актор полюбляє незвичайні кулінарні поєднання, як от бананові фрикадельки!

Гастрономічна слабкість Леонардо Ді Капріо – паста. Хоча актор в захваті від овочів та французької кухні, проте ніяк не може подолати бажання до шкідливої їжі: баварських сосисок з квашеною капустою, картопляних млинців та пирогів.

«Люблю все, що готує моя дружина», – коментує свої уподобання Хью Лорі. Проте у вихідні актор вважає своїм обов’язком приготувати для всієї сім’ї смачні млинці! Улюбленцями зірки є сосиски: «Якби мені сказали вибрати один вид їжі на усе життя, що залишилось, я б обрав сосиски!»

У Вілла Сміта, таємно від дружини, є мрія, що вона колись навчиться готувати як його мама і бабуся, адже улюблена страва актора – бабусина запіканка із лососем.

Музикант і актор Джастін Тімберлейк дивує своєю любов’ю до круп. Відомо, що співак не може встояти перед спагетті – це його друга улюблена страва.

16.05.2019



Рівне-Ракурс №10 від 16.05.2019p. 
На головну сторінку