Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №916 від 10.06.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Нерухомість в Болгарії без посередників - реальна.

Нерухомість в Болгарії без посередників - реальна.

Болгарія добре знайома нам з дитинства. Для жителів колишнього СРСР - це була рідкісна і майже єдина можливість відпочинку за кордоном. Приємне чорноморське узбережжя країни і гірські регіони радують своєю гостинністю іноземних туристів і в даний час. Для наших співвітчизників різниця тільки в тому, що стало можливим купити власне житло в будь-якому з вподобаних міст країни. І це - безсумнівний плюс нашого часу.

Для того щоб визначитися з вибором Ви можете зайти на сайт https://hayatestate.com/bulgaria і детально ознайомитися з усіма пропозиціями і цінами.

Очевидна перевага Болгарії на світовому ринку житла в тому, що вона пропонує найдоступніші ціни не тільки на вторинний житловий фонд, а й на якісні новобудови.

 З причини того, що оформити туристичну візу в країну не складе ніяких труднощів - Ви зможете особисто ознайомитися з питаннями, які Вас містами перш ніж зробити свій вибір.

Багато з нас хотіли б купити нерухомість в Болгарії без посередників, і це реально. В інтернеті є чимало сайтів по нерухомості, де можна зорієнтуватися за середніми цінами і характеристиками пропонованого житла. Безпосередньо на місці, приїхавши в Болгарію, також можна буде купити газети, орієнтовані на продаж і покупку нерухомості. Там є пропозиції від власників. Таким чином Ви зможете цілком обійтися без посередників.

Особливо просто буде здійснити операцію з нерухомістю в Болгарії самостійно, якщо Ви знаєте болгарську мову, або найняти перекладача.

 

Нерухомість в Болгарії без посередників в новобудовах

 

Особливо вигідний варіант покупки житла безпосередньо від забудовника в процесі будівництва. Так Ви не тільки виграєте в ціні, але і зможете вплинути на обробку Вашого майбутнього житла. Сьогоднішні болгарські новобудови відповідають сучасним європейським стандартам і цікаві зовні, що складно сказати про забудову кінця минулого століття.

Забудовники, як правило, надають розстрочку платежу, що теж дуже зручно для покупців із середнім рівнем доходу.

10.06.2019



Рівне-Ракурс №10 від 10.06.2019p. 
На головну сторінку