Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №921 від 11.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Спортивні активності на Демидівщині

Спортивні активності на Демидівщині

Фізкультурно-оздоровчі заходи в літній канікулярний період «Олімпійське літо» продовжують свою ходу пришкільними та дитячими санаторно-оздоровчими комплексами Рівненської області. Вже традиційно його організатором є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Цього разу стартами спортивних естафет було наповнене дозвілля дітей, які відпочивають в оздоровчому комплексі «Чайка», що в с. Хрінники, Демидівського району. На учасників очікували командні завдання, де за перемогу боролися одразу 10 команд, а це - 100 учасників! Тому, надзвичайно гаряче було на спортивному майданчику «Чайки» не тільки від температурних показників! Емоції та азарт підігрівали дух суперництва. Кожен учасник намагався показати все, на що здатний, аби принести перемогу саме своїй команді. За умовами змагань – переможець визначається за кращим часом проходження естафет та найменшою кількістю штрафних секунд. Тому за підсумком п’яти конкурсів беззаперечним переможцем стала команда «Персики».

По завершенню естафет на дітлахів чекали ще й активності на воді. Вже традиційно КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» проводить в дитячих санаторно-оздоровчих комплексах «Школу плавання» для дітей різних вікових категорій. Тренери розповідають підростаючому поколінню про різні техніки плавання, вчать правильно дихати і з допомогою спеціальних дошок триматися на воді. Для багатьох це був перший досвід і перемога над собою. А заряд бадьорості і хороший настрій для дітей, є основною метою подібних спортивних заходів.

Користуючись нагодою, працівники «Спорту для всіх» вручили нагороди громаді Демидівського району за І місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня Європи у Рівненській області. Вітаємо переможців!

11.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 11.07.2019p. 
На головну сторінку