Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №921 від 11.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

У трьох ДТП на Рівненщині одна особа загинула та двоє – в лікарні

У трьох ДТП на Рівненщині одна особа загинула та двоє – в лікарні

Дорожньо-транспортні пригоди сталися за добу у Млинівському, Дубровицькому та Рівненському районах.

Восьмого липня близько другої ночі, 27-річний житель села Острожець, керуючи автомобілем «Mazda 626» на іноземній реєстрації, рухаючись у напрямку села Довгошиї, не врахував швидкості руху, в результаті чого на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та злетів у кювет.

Внаслідок ДТП водія легковика госпіталізували у травматологічне відділення місцевої лікарні, де медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом головки стегнової кістки, рвані рани стегна та коліна.

Смертельна ДТП сталася у селі Жадень Дубровицького району близько 14:40. Поліцейські встановили, що на вулиці Механізаторській відбулось зіткнення вантажного автомобіля «ЗИЛ 433112» під керуванням 60-річного сарненчанина та мотоцикла «Kinlon», під керуванням 16-річного місцевого жителя, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження, від яких помер дорогою до лікарні.

Крім того, близько 17:30 автопригода сталася на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне», поблизу АЗС, що в селі Зоря Рівненського району. Встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2108», під час повороту ліворуч в напрямку населенного пункту, не впевнившись у безпеці маневру, допустив зіткнення з автомобілем марки «Opel Corsa», який їхав по смузі зустрічного руху.

Від удару автомобіль «Opel» відкинуло в транспортний засіб «Renault Duster», який рухався із села Зоря в напрямку Рівного.

Внаслідок потрійної ДТП травмувався водій ВАЗівки, 25-річний житель Зорі. У нього діагностували закритий перелом стопи та госпіталізували до лікарні. У пасажирки цього ж авто, 16-річної місцевої жительки виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, проте після надання необхідної медичної допомоги дівчину відпустили. Ще двоє водіїв та пасажир у ДТП не постраждали.

За всіма фактами проводиться досудове розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

11.07.2019Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 11.07.2019p. 
На головну сторінку