Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №278 від 08.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Смішно, аж гріх!

Камасутра зламала дівчині ногу

Камасутра зламала дівчині ногу

Мешканці Свердловської області 22-річні Аня і Сергій знали одне одного із самого дитинства: вони жили по сусідству і закінчили одну сільську школу.

“Я мріяла про Сергія з першого класу, - зізнається Аня. - Найгарніший хлопець у нашому селі, тому, коли він сам запропонував мені зустрічатися, я була на сьомому небі від щастя. Ми і про весілля говорили, нареченим і нареченою звалися”.

Через два місяці прогулянок і залицянь молоді люди вирішили жити разом.

- Сергій дуже пристрасний, у ліжку - справжній ураган. Ми могли цілими днями займатися коханням. Постійно пробували нові пози, вивчали разом “Камасутру”, - розповідає дівчина.

Одного разу Сергій згорнув Аню калачиком, як було намальовано на картинці, але у найвідповідальніший момент дівчина відчула сильний біль у лівій нозі, і почула хрускіт. Та молоді люди не звернули уваги на травму, і три доби продовжували любовний марафон у ліжку.

- Нога боліла все сильніше, але Сергій ніяк не міг зупинитися, - говорить дівчина. - Йому було навіть зручніше, якщо я не ворушилася. Нога опухла настільки, що я не могла ні встати, ні сісти. Довелося викликати “швидку”.

У лікарні медики виявили у дівчини так званий запиральний вивих, що зустрічається вкрай рідко. Хірург лікарні міста Азбест Свердловської області Олександр Устюгов намагався вправити його під наркозом, але суглоби в місці ушкодження вже почали костеніти.

Жертву екстремального сексу довелося терміново відправити в НДІ травматології Єкатеринбургу, де дівчині встановили спеціальний апарат, що розтягує кістки таза.

Сама Аня, яка вже видужує і майже не шкутильгає, стверджує, що вибачила коханого. “Адже любов буває різна. Нізащо не розстануся з моїм пристрасним чоловіком, щоправда, попрошу його бути уважнішим”, - говорить вона.

08.02.2007Газета “Твій день”



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2007p. 
На головну сторінку