Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №922 від 18.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Відомі рівняни підтримують Олексія Муляренка*

Відомі рівняни підтримують Олексія Муляренка*

Світлана Богатирчук-Кривко, заступник голови Рівненської ОДА:

«Мені довелося впродовж трьох років працювати разом з Олексієм Муляренко, і звичайно я його оцінювала з висоти власного управлінського досвіду та педагогічної освіти. Я спостерігала за тим, як він ріс. Олексій Муляренко в 2015 році та 2019 – це дві різних людини. Та динаміка та перспектива, яка спостерігається в проміжку цього часу доводить, що Олексій Муляренко віддано та відповідально ставиться до роботи. За цей короткий період часу, йому вдалося помітно покращити свої комунікаційні навички, бачення перспектив та проблем.

А саме головне – вміння вирішувати ці проблеми. Олексій Муляренко – це дуже наполеглива людина, і я б сказала, що вперта. Це його перевага. Для керівника важливо вміти переконувати та приймати рішення.

Микола Сивий, головний лікар санаторію «Червона Калина»:

«Для мене найголовнішим є те, що він чесний та порядний. Олексій Муляренко мені подобається як людина слова. Все, що сказав-зробив. Це дуже важлива риса для справжнього лідера. В Олексія Віталійовича маcштабне мислення та велика самовіддача справі. Саме ця любов до роботи допомагає йому вкладати максимум зусиль в ефективність кожної справи. Найбільшою його перевагою є вміння швидко вирішити проблеми, і працівники нашого санаторію не раз це бачили на справжніх діях, а не порожніх обіцянках».

Богдан Гапяк, співвласник Рівненської фабрики нетканних матеріалів:

«Він відповідальний керівник, який знає про потреби та проблеми міста та його жителів. Саме Олексій Муляренко зможе відстояти позицію народу будучи народним депутатом».

Віталій Гайдукевич, відомий український журналіст та телеведучий:

«Кандидат в народні депутати України Олексій Муляренко запам’ятався мені як хороший лідер. Саме такі люди потрібні в парламенті».

Яна Зінкевич, відома рівнянка, засновниця медичного батальйону «Госпітальєри»:

«Голосуватиму за Олексія Муляренка, тому, що довіряю йому, та вважаю надійним та перевіреним лідером, який здатний переконувати та приймати відповідальні, а саме головне – правильні рішення».

18.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2019p. 
На головну сторінку